söndag 6 november 2016

FALL LOVER
Hej raringar, börjar med ett fång höstkramar!

Har nyligen kommit hem från en underbar resa med familjen i Europa och är nu mitt i den fina hösten i Connecticut. Så jag börjar med att visa det jag tycker så mycket om med den här årstiden:

Äpplen. Älskar!


Så New England. Det här huset får mig alltid att stanna till. Som på film.


Alltså den här årstiden. Jag får sådan energi. Färgerna gör mig lycklig, löven, att få sätta på mig min nya mullvadsbeiga cashmere sjal, baka äppelpaj, solen som får allt att lysa, åka in till Manhattan, pumpor.

Har jag sagt att jag är tokig i pumpor?
Och så är det underbart att komma till Stockholm. Den klara luften, känslan, inte för kallt ännu, äta sopplunch utomhus. Hann med alla älsklingsställen!

Självplock på Rosendal, kardemummabullar, färska frukostfrallor från Fabrique, pappas mat.

Det här gör mig så lycklig.


Blundar, känner dofterna, känslan.

Solrosor gör också livet härligare.
Grönt, blått, orangea, gult, ockra, rött. Det virvlar löv runt fötterna, det susar i träden. Vill stanna tiden, för en liten stund.


Nu ska jag som nästa projekt fixa ihop bilder från resan och vill visa er ALLT. Vilket äventyr vi varit på! Ses snart igen xoxo
14 kommentarer:

Maria sa...

Jag verkligen TOKGILLAR din underbara bilder och dina ord! Du kan konsten att förmedla känslorna!
Heja!
Kram/Maria

Hemma på Sjuan sa...

Åhh vilka vackra bilder! Visst är hösten härlig. Så magiskt med alla fina färger.
Här hemma har vi redan fått vinter, vackert det också. Kram Suss

Pettas sa...

Maria säger det som jag alltid har tänkt och tyckt om dina blogginlägg. Du kan konsten! :) Och jag är glad att du älskar både äppel, pumpor och allt annat som du visar oss. Tack Lotta!
<3 <3 <3 och tummen upp på det!

Lena - gott för själen sa...

Oj, vilken härlig bildbomb du bjuder på. Och gissa om jag ser fram emot nästa inlägg... :-)

Kram Lena

Sandra sa...

Tack för att du ger hösten möjlighet att visa sig från sin bästa sida! Ser mkt fram emot att läsa om era äventyr. Kram

Suz sa...

Du kan ju få vem som helst att älska hösten:) och lika fantastiska bilder som alltid! Underbart att du är tillbaka, du är saknad ska du veta <3
Kram Suz

Annika sa...

Hej Lotta! Vilken bildbomb!! SÅ SÅ SÅ vackert!
Denna tid är ... Ja helt fantastisk!!
Nu är den som finast, och snart börjar löven dala.
Jag ser fram emot ditt nästa inlägg, Lotta. Det här blev ju bra med bilder och allt. Vet ju att blogger gjort om lite i html.
Fantastiskt fint allting.
Kramar!!!

Villa Freja sa...

Hösten bjuder verkligen på så många fina färger. Dock har de mesta färger försvunnit här nu och det mesta är grått. Tur det snart är första advent. Kram.

Mittgodastefinaste sa...

Äppelbilderna! SÅ UNDERBARA!!

Kram Jenny

Channal sa...

Hej charmigaste Lotta! Så glad jag blev att se dina vackra höstbilder. Ute är det grått... som en sur yllefilt hos mig! Men här inne har vi det varmt och mysigt!

Önskar dig en fin tredje advent! KRAM Anna

Vision By Mila sa...

Autumn is indeed very beautiful!

Mittgodastefinaste sa...

Tittar in och önskar ett fantastiskt nytt år!

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg när jag letat efter folk som bor i USA, jag är född och bor själv i Sverige men har varit intresserad av att flytta till USA länge.
Skulle varit kul om du kunna göra ett inlägg om hur du gick tillväga för att flytta dit samt vad man ska tänka på.
Mvh

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com