lördag 16 juni 2012

Sommarlovshelg











Fast dagen började helt oväntat komplicerat, så har senare delen onekligen blivit bra. Sol, bad, rosé, glass, bläddrat i fina böcker, inbjudan till skaldjursmiddag vid havet och en galet stor chokladtårta som väntar hemma.









Tycker det känns som sommarlov den här helgen ;)







Ha en fin söndag alla summer lovers xx








27 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Sol, vind och vatten....
Tack Lotta! Fastän vi bor vid havet hinner vi inte alls dit så mycket som vi vill på somrarna, så jag suger i mig havsdoften, brisen och knastret av sandstenarna via dina bilder.
Du är så positivt skön, vad gör det fastän dagen börjat oväntat komplicerat, när allt senare blir bra och som plåster på "såren" äts en chokladtårta.

Kramar!

dianasdrömmar sa...

Åh, vad härligt Lotta, här ösregnar det men det har sin charm det också..:) kramar Diana

Coolaannna sa...

Ni har en underbar strand. Det verkar finnas massor av njutbart! Säger som Karin..det där knastret av sandstenarna,,det hör jag ända till Kinna!

Har bara varit nere vid havet 3 gånger och det var tidigt i våras när man letade vårtecken och sånt.

Nu får jag skärpa mig och lägga feelgood-dagar i ryggsäcken. Annars lär jag snart stå och knacka på skolans port och månaden är augusti ;)

Njut av söndagen Lotta och gärna ett glas Rosé eller två! Testade Per Morbergs rosé i veckan och det får 5 Salukis av 5. De övriga av hans viner är också att rekomendera :)

Varma kramisar Anna

Channal sa...

Ja nu har vi sommarlovshelg i ÖSREGN! Tack för dina soliga bilder... de värmer! Mmmm... Hav solros skaldjur, kan inte bli mkt bättre helg! KRAM Anna

Maria - Wikers Liv sa...

Åh, vilken sommarlovskänsla dina underbara bilder ger!!!!! Du är grym på att fånga saker på bild, Lotta!!! Dina bilder är alltid toppen!
Här har vi någon dag med sol, för att sedan få någon/några dagar med regn...
Kram, kram!
/Maria

Camilla sa...

Underbart! Hoppas att solen och värmen återvänder hit så att det går att vara på stranden utan att frysa ihjäl.

Kram

mammaxtre sa...

Här hemma i Trosa vräker regnet ned. Vi har sommarlovskänsla iallafall. Regnet hör ju sommaren till :-)

Dina bilder Lotta, jag du vet att jag älskar dem. Min dotter har en ajfåne och jag försöker visa henne hur hon ska göra för att fånga bilden som du :-)

Ha det bäst!

Desiree sa...

Du har så rätt än en gång Lotta, man kan faktiskt ta temporärt sommarlov över helgen. Like that! Så skönt att ni har nära till kusten och kan njuta av sådant här. Det ger ju helt klart en extra dimension av sommarfeeling.
Kram.

Annika sa...

Mitt sommarlov har börjat nu så jag har haft din känsla hela helgen.
Karolinas party är avklarat, idag fyller hon 16 och vi drar på söndag. K har dessutom sommarlov!!!


OCH så dina bilder.
DU drottning av AJFÅN!!
DU är orubbad!
Top of the line!

Herregud vilka Bilder du tar med din fån, och vilket öga du har.
Jag bara drunknar i dem och vill ha mer, mer. mer...

Vi på amerikanska östkusten har det bästa av sommarväder nu. DU har fångar helgens väder på pricken, och känslan därtill...

Massor, massor med kramar från DC!!

Queen of Kammebornia sa...

Skaldjursmiddag vid havet, åååh, vad underbart! Och det känns verkligen som om du har en härlig sommarlovshelg! Jag tänker på mina tonårssomrar i USA!

Jenny sa...

Detsamma fina Lotta! Idag njuter vi. Vi hade spöregn hela förmiddagen, men sedan ärade solen oss med sin närvaro. Super! :) Kram

Christina sa...

Åhh, jag blir helt tokig av dina bilder! Älskar't!! Kan inte tänka mig en skönare helg! Jag vill till stranden!! Nu!!
Stor kram!

Bokcaféet i byn sa...

Lotta, vilka bilder!!! Vilken miljö du lever i! Jag bara älskar det! Strand- och sommarliv när det är som bäst!
Jag drömmer just nu om USA. Läste artikel om Sonoma Valley igår kväll innan sovdags och fick sådan rescraving att jag nästan gick upp och surfade på biljetter till hösten...nästan! Mannen påminde mig snällt om tidsskillnaden som kanske inte vår 2-åring fixar i en peace of cake!! Den där kakan du nämnde, jösses så gott det låter!

Stor kram Anna

Nettan sa...

Det har varit en fantastisk helg och vecka! Hoppas att du får en härlig vecka vännen och som vanligt njuter jag av dina bilder från havet!
Underbart

Kramar

Nettan

@my casa sa...

Sommarlovshelg så underbart skönt, här hemma
har vi novemberlov...men sommaren ska väl
masa sig hit så småningom, hoppas jag!

Underbara, lyckliga bilder :)

Kram Åsa

annixen. sa...

Efter den regniga helg som vi har haft hemma i svedala så blev jag helt varm i kroppen av att se dina fina bilder!! Så lycklig man kan bli av glittrande vatten och hav!

Ha en riktigt fin start på nya veckan! KRAM!

Saltistjejen sa...

Uuunderbara Bilder! Mmmmm vilket sommarsöndag! Förstår att ni haft sommarlovskänsla! Vi har njutit vi med här inne i storstaden!
Lotta såg du mitt meddelande på FB? Vore super om du kunde skicka mig din emailadress så jag har den också.
Ska skicka vår adress då.
KRAAAM!

Saltistjejen sa...

Uuunderbara Bilder! Mmmmm vilket sommarsöndag! Förstår att ni haft sommarlovskänsla! Vi har njutit vi med här inne i storstaden!
Lotta såg du mitt meddelande på FB? Vore super om du kunde skicka mig din emailadress så jag har den också.
Ska skicka vår adress då.
KRAAAM!

Sahra sa...

Pissråtta vad irriterad jag blir när jag skrivit en lång kommentar och så var jag inte inloggad och den försvann. Grrrrr.
Du verkar ha haft en underbar helg med sol och värme. Här lyser solen med sin frånvaro och jag är på väg in i väderdeppdimman. Blir så påverkad av vädret. Den här helgen har mest tillbringats inomhus. Blä.

Du behöver ingen systemkamera. Du tar fantastiska bilder. Du har öga för detaljer och lyckas alltid fånga den där känslan som stora fotografer pratar om. Jag är visserligen nyfiken på vad du skulle kunna åstadkomma med en systemkamera, men du tar redan idag underbara bilder. Kram

Anette Ryan sa...

Nu du Lotta blev jag avundsjuk. Sommar! JAg längtar redan, dina bilder andas verkligen sommar och jag blev sugen på strand och bad.
Du den där skylten fick mig osökt att tänka på förbud. Jag som alltid trodde att Sverige var "duktiga" på förbud och lag mot en massa konstigt men här i Australien är de "mycket bättre" än oss svenskar!! Här finns det så många roliga (och oroliga) förbud att vi svenskar ligger långt efter. Hur är det i USA?
Ha en skön veckostart.
Kram Anette :-)

Beautifulosophy sa...

Lotta jag tror du fick med allt jag vill ha på en helg! Och som alltid längtar jag till Connecticut när du visar sådana här bilder! Kram från ett ganska regnigt Junisverige

mitt liv som jag sa...

Ja du det lät verkligen som en riktig somarlovshelg, underbart med andra ord :). Vi är på jakt efter en eka och den på bilden var ju bara så söt (kan man säga så om en båt?!?), nu vill jag ha en sådan :). Ha det gott! Kram Jennifer

Elin sa...

Sommarfeelings på hög nivå inne hos dig, det tackar jag för! Här är det ju lite si och så med sommaren, men snart vänder det nog! Jag längtar efter utflykter vid havet och allt annat som hör sommaren till, men hittills har det varit mest paraply och varma kläder.

Tittar en omgång till på dina bilder och suger åt mig av alla sommarkänslor, det gör nog susen tillsammans med ett glas vitt!

Kram Elin

Fourmum sa...

Åh vilka underbara sommarbilder! De lyser upp min dag/kväll! Här har vi en klass 1 varning för massivt regnande och väderapparna säjer 20-50 mm regn under natten.. Hoppas att de har fel! Men vi har iallafall hunnit klippa gräset och köra med trimmern mellan regnskurarna så nu är trädgården redo för midsommar! Kram!

Trädgården på Höjden... sa...

Sommar, sommar, sommar. Jobbar 2 dagar till och har sedan ett långt härligt sommarlov. Fast vädret säger annat. tyvärr. Njuter av dina varma, strandfina bilder som doftar salt och njutning.

Hälsar Åsa

Suz sa...

Åh vad jag längtar efter semester nu! Har en alldeles fullspäckad vecka med både jobb, extra jobb och mannens kollegor på middag. Och så midsommarafton, jättekul men vi ska börja redan vid lunchtid. Intensiv vecka så jag riktigt suger in alla dina härliga bilder och känner atmosfären, avkopplingen, vila och havet, sanden och solen:)
Tack, nu känner jag mig lite lugnare:)
Kramar Suz

Life´s Silverlining and I sa...

Åh vad jag längtar efter sommar nu när jag ser din härliga bilder! Här regnar och blåser det:( ha en fin dag! Kram Nilla