tisdag 31 juli 2012

A New England Wedding eller Shoes OptionalDet finns så många härliga sätt att gifta sig på. En alldeles solig och varm eftermiddag sa det här söta paret ja till varandra.


När jag skulle gifta mig plöjde jag det ena Wedding Magazine efter det andra. Jag visste hur jag ville ha håret och buketten, men klänningen var svårare.


Lördagseftermiddagar är det hur roligt som helst att gå till Bergdorf Goodman i New York. Sjätte våningen. Brudklänningarna är i rummet mot Central Park. Där kan man se Charlotte i Sex and the City - the real version. Med ett glas champagne. Prova den ena klänningen efter den andra. Med bästa väninnorna och mamma. Jag smygkikar och fantiserar var de bor och hur bröllopet kommer att vara, innan det blir en espresso i baren.Tycker det här fina bröllopet vid vattnet längs med Connecticuts kust var alldeles underbart. Och en annan underbar sak är att jag fått en lovely blogg award av Jenny. Det betyder mycket för mig. Dels har jag inte kunnat kommentera på hennes blogg.se på länge och det känns som ett fint betyg att bli ihågkommen vid ett sånt här tillfälle, dels tycker jag så mycket om Jennys blogg så jag vill skicka bemärkelsen tillbaka. Ska fundera på sju saker att dela med mig. Kanske lite mer om mitt drömbröllop....Bloggkärlek till er alla som förgyller mina dagar xx

34 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å vilken fantastisk vacker och romantisk vigsel!
Och GRATTIS till din award! Du är sååå värd den Lotta!
KRAM!!

Christina sa...

Fantastico!
Ett riktigt drömbröllop! Kul NYC tips, ska komma ihåg det :-) När jag skulle gifta mig plöjde jag massa avsnitt av say Yes to the dress. Fast det var iof efter det att jag hade spontanköpt min klänning i USA. Så kan det gå, det började med att vi råkade köpa en vigselring. Har jag sagt att planera inte är min starka sida ;-)

Hus som helst, lovely pics och stort grattis till awarden!! Du är värd alla awards i världen!
Kram!

Lena - gott för själen sa...

Vackra bilder från ett romantiskt bröllop. Jag gillar särskilt blommorna längs bambustaketet.

Kram Lena

dianasdrömmar sa...

Vilken vacker vacker vigsel, min den var traditionell i Bromma Kyrka, limousine och hela rubbet men alldeles fantastiskt...massor av bloggkärlek tillbaks fina Lotta kramar Diana

Äventyret framtiden sa...

Lotta, Lotta, vilka bilder,ljuvlig text.
Den sista bilden tar priset!
Grattis till din award och vet du, plötsligt minns jag att jag har fått en av dig och jag är inte ens säker på om jag har svarat, skrivit någonting på frågorna som ställdes. Det har varit så mycket så jag tror att jag bara lade allting åt sidan för att ta itu med det senare. Måste titta bakåt när tiden finns

Karinkram!

Bokcaféet i byn sa...

Underbara foton! Vilken miljö att gifta sig i! Så vackert att jag knappt kan fatta det! Vi gifte oss i Vitaby kyrka på Österlen och när vi passerade i närheten häromveckan och såg kyrkan trona uppe på höjden med havet nedanför kom många fina minnen tillbaka.

Du är en baddare på att hitta kul ställen att besöka. Den där bröllopsavdelningen låter alldeles "smashing"!!!

Trevlig onsdag!
Kram Anna

Anne-Marie sa...

Vilket fint bröllop vid vattnet. Vatten gör verkligen att stämningen förhöjs på något sätt. Din del av USA ser så charmig ut. Skulle verkligen vara roligt att kunna besöka den någon gång. Kramar!

Jenny sa...

Underbart bröllop!

Det var ingen tvekan om att awardet skulle gå till dig Lotta, du förgyller mina dagar! Och ja, jättegärna mer om dit drömbröllop!

KRAM!

Hemma på Sjuan sa...

Så underbara bilder och vilket romantiskt bröllop! Hade jag gift mig idag hade jag valt att resa iväg och gifta mig så här på stranden. Ser så mysigt ut men i USA brukar väl de flesta gifta sig med mycket pompa & ståt :)

GRATTIS till awarden! Det är du verkligen värd, så fin blogg med alltid så vackra bilder!
Kram Suss

Miss Marie sa...

Wow, tänk den som skulle kunna gifta sig där! Amazing. Hör också gärna mer om ditt drömbröllop! :)

Hemma på Sjuan sa...

Så underbara bilder och vilket romantiskt bröllop! Hade jag gift mig idag hade jag valt att resa iväg och gifta mig så här på stranden. Ser så mysigt ut men i USA brukar väl de flesta gifta sig med mycket pompa & ståt :)

GRATTIS till awarden! Det är du verkligen värd, så fin blogg med alltid så vackra bilder!
Kram Suss

Fru Sederblad sa...

Vilken vigsel! Så fint och romantiskt!

Nettan sa...

Vilken härlig plats för ett bröllop, tycker om när det är på annorlunda platser, och skulle vi (mannen och jag) välja att förnya våra löften så skulle det nog få bli på en strand!

Härligt med award, det är du värd vännen med din underbara blogg!

Kramar

tinajo sa...

Härligt sätt att gifta sig på!

Elin sa...

Vilket drömbröllop! Så vackert och avslappnat, jag hade gärna gjort något liknande om vi gift oss idag. Romantik på hög nivå!

Kram!

Helenas enkla vardag sa...

Vilket vackert bröllop! Är det ngn du känner? Bilderna är fantastiska! Tycker du är väl värd awarden. Stort grattis till dig! Kramar Helena

Ewa`s Galleri sa...

Fantastiskt ställe att gifta sig på,Skulle jag kunna tänka mig själv ..Hm.. Kanske ska visa bilderna för S
Ha en skön dag och grattis till awarden

@my casa sa...

Vilket underbart romantiskt bröllop - superhärligt!


Kram Åsa

kavallinskan sa...

Vilken härlig plats att gifta sig på! Ska jag gifta mig igen så blir det nog något i den stilen! :)
Ha en fin kväll!
kram

Sofia sa...

Men vad vackert! En enkel elegens på något vis.

Fourmum sa...

Love!! Speciellt den sista bilden! Det är såna bilder som värmer lite extra :)) Kram!

Nilla Q sa...

Tänk att ha sitt bröllop på en strand, vilken dröm!

Tycker fortfarande allt som har med bröllop att göra är hur kul som helst, trots att det är läääängesen jag gifte mig!

Kram Pernilla

mammaxtre sa...

Men vilka oerhört vackra bilder Lotta. Jag smäller av igen och igen.

Kram från en ogift en :-)

Anette Ryan sa...

Tänk att vatten är så speciellt ändå, magiskt liksom. Skulle också kunnat tänka mig att gifta mig nära vatten men inte på stranden. För mycket sand där, hahha!
Vi gifte oss på en helt underbar vingård där ägarinnan gjorde att allt blev så superdupertoppenfint, ja utan henne vet jag inte vad jag gjort. Hon ingick liksom som en bröllopsfixare fast vi "bara" bokade in oss på stället för att hålla cermonin, midddag och sova kvar. Verkligen ett minne för livet.
Som alltid Lotta fantastiska bilder. De gör mig glad!
Kram på dig!
Anette :)

Coolaannna sa...

Funderar starkt på om man inte ska gifta om sig!! Med samma man dock :)))
Verkligen fint och stämningsfullt!

Tänk så många olika sätt det går att gifta sig på. Minnen för livet.

Kram på dig så här en torsdag i augusti!

Maria - Wikers Liv sa...

Åh, herre.... vad vackert!!!! Jisses!
Finner inga ord....
Å favoritölen på ett hörn där också! ;)
Tack Lotta!!!
Kram /Maria

CreandoPhoto sa...

Jag sitter här och berättar högt för maken om dina ord och fantastiska bilder. Vi tänker att du skulle vara den perfekta guiden om vi åker till NY :) :)

Grattis till den högst välförtjänta awarden!

Beautifulosophy sa...

Lovely! Jag vill gifta mig igen! Med samma man, som tur är:) Men att planera ett nytt bröllop, sååå kul! Kram Caroline

Berså sa...

Vackert ! på lördag skall jag fota ett bröllop på Fårö, ett barfotabröllop på stranden...håller tummarna för att det blir fint väder och lika vackert som det på dina bilder!!

Kramar från ön

Life´s Silverlining and I sa...

vad mycket roligt du åker iväg på! Skulle vara väldigt kul att gifta sig på en strand så där. kanske förnyar löftena någon dag på en strand hihi. Kram Nilla

mitt liv som jag sa...

Vilket bröllop, det ser fantastiskt ut! Så härliga bilder och bröllop är väl bara så fint och roligt! Ha det! Kram Jennifer

Carin sa...

Men ÅÅÅ! Vilket BRÖLLOP!!! :))

Skall förresten på bröllop om några veckor... Min lille kusin skall göra slag i saken...

Lite lustigt faktiskt... När jag var si så där 20, var jag ofta inringd som barnvakt... Och en kväll när jag satt där, så läger David huvudet på sne... -Jag skulle SÅÅÅ gärna vilja gå på ett bröllop! Jag blev ganska full i skratt åt den lille filosofen och lovade att den dagen jag gifter mig, så skall du SJÄLVKLART får komma! Den unge gossen såg genast mycket mer nöjd ut... Och så blev det... David kom på vårt bröllop, som ägde rum för ganska exakt 13 år sedan.... Och nu är det alltså dax för honom... :))

Och vet du, jag tror faktiskt att jag skulle kört en repris på vårt bröllop... Vi fick det PRECIS som vi ville ha det.... Det var verkligen VÅR dag! :D

Kraaam Carin

Ps. Dina bilder är HELT ljuvliga som alltid!!!

Casa of Mia sa...

Åh fantastiskt!

Suz sa...

Härliga bilder, så vacker inramning för ett bröllop!

Grattis till din award, den är du värd!

Kram Suz