söndag 1 mars 2015

TURQUOISE PARADISE








Finaste ni, hej och tack för alla värmande hälsningar! När jag skriver det här är det vitt och grått utanför mitt fönster och det känns nästan overkligt att vi för bara några dagar sedan gick barfota i sanden, kisade med ögonen mot solen och badade i turkost vatten.













Det har varit som balsam för hela kroppen att få slänga av sig dunjackor och njuta av varm vit sand, få massa tid tillsammans och vara omringad av grönt och blått.












Å, vad bra vi haft det. Spoiled rotten helt helt enkelt!












Vi har kryssat mellan fem olika öar i Karibien och det var helt underbart. En höjdpunkt var att besöka Sugarman och hans strandbar igen på St.Kitts. Sugarman som gör världens godaste rum punch, målar tavlor och som dyker efter snäckor som jag inte kan se mig mätt på.













Det är något enormt ljuvligt med att få massage på stranden här. Men också att sitta där tillsammans, skratta, prata och dricka något kallt. Och hoppa i och bada precis när man vill.













Och jag kunde inte låta bli att fota allt möjligt, såklart.














Jag måste fortfarande nypa mig i armen. Tänk att vi varit tillsammans och gjort det här. Snorklat bland korallrev, vandrat på långa stränder, druckit paraplydrinkar, glömt bort tiden och ätit så fantastiskt god mat.














Så mitt älskade Barbados. Jag kan fortfarande känna smaken av den den nygrillade svärdfisken som vi åt direkt på stranden. Med pommes frites och Piña Colada. Jag dricker det aldrig annars, men det finns ingen gång det smakar så gott som just här.



Bäst på ön den här gången? En hel flaska med Aloe vera som en man gav till oss. Det hjälpte mot solbränna och var helt ljuvligt i det nytvättade håret som blev alldeles mjukt.













Mina sötnosar. Älskar att resa tillsammans!












När det varit så här bra, gör det ingenting att det rivstartar med resa till Washington och så en brakförkylning på det. Jag är fortfarande upptankad på turkost, svala långa sidenklänningar, snäckor, kallt vitt vin, eftermiddagscappuccino, bruna armar och nya fräknar. Kommer visa mer bilder från tre spännande öar vi besökte, om ni vill.


Saknat er xoxo






25 kommentarer:

Hemma på Ekbacken sa...

Jag blir aldeles lycklig över dina bilder. Nästan så jag skrattar till, bilderna är ju helt fantastiska. Vilken resa du verkar haft. Otroligt!!!!
Kram Linda

Äventyret framtiden sa...

Jag vill, jag vill....mera bilder och upplevelser tack!
Det må vara grått och vitt utanför det fönster du sitter bakom just nu, men på bloggen är det så vackert, grönt,turkost och skönt så det inte är riktigt klokt. Overkligt. Så skönt att ni har haft så fint. Något att leva länge på

Varm kram

Arja sa...

Halloj!
Klart att jag vill se resten .... Underbart ljuvliga bilder och ljuset, färgerna och allt stort som smått du fångat med kameran det är bara så vackert!! Härligt att bara få vara med la familia och njuta & ha det bra ♥
Krya på dig kram kram Arja

Bokcafeetibyn sa...

Bästa Lotta,
som balsam för själen var också detta inlägg! Underbara, underbara foton och ord! Vilken vistelse ni haft! Ljuvligt!
Du förmedlar den där semesterkänslan så bra till oss andra. Så spännande att läsa om din glädje och lycka över att resa med barnen, precis detsamma känner jag.
Att upptäcka tillsammans det förenar!
Stor kram och krya på dig!
/Anna
Ps. Klart vi vill se mer!!!!

Unknown sa...

Klart att vi vill se mer!!! Härliga bilder och vad jag är glad för din skull som fått ha det så underbart!
Hoppas din förkylning ger med sig, det är ändå så trist att återvända hem efter en paradisresa, så nu bort med förkylningen och det fort!

krya på dig och många kramar!
Sabina

Anna sa...

Åh så fantastiskt vackert å så fick jag en en flashback till Mexico där vi var över jul och nyår , samma turkosa vatten ,samma palmer, samma kokosnötter :) Ja jag upphör heller aldrig av att fascineras av hur man kan förflytta sig mellan så olika världar på några timma, fantastiskt ! Förstår att ni haft en underbar vistelse av bilder och text att döma!
Kram Anna

Lena - gott för själen sa...

Äntligen! Som jag väntat på de här bilderna ;-) Jag visste att det skulle suga i magen när jag såg dina första bilder från resan, trots att jag inte visste var ni skulle eller vad ni skulle göra. Det ser ju helt fantastiskt ut. Klart man vill se mera!

Kram Lena

Nettan sa...

Vackra vackra bilder sådan glädje att få se och dela allt detta med de som betyder mest för dig. Härligt!
Jag ser fram emot kommande inlägg med fler fina bilder från er resa. Hoppas att förkylningen gett med sig.

Kramar
Nettan

eastcoastmom sa...

Otroliga färgstarka bilder!

Maria - Wikers Liv sa...

Underbart! Klart vi vill se mer! Längtar efter sommar nu....
Kram/Maria

The Place To Be sa...

Vilka underbara bilder! Precis vad jag behöver nu! Förstår att ni haft det toppen!

Kram Malin

Channal sa...

NYPER MIG I ARMEN!! Dina bilder Lotta kan du göra till en Tabel Book!! Så underbara!! Färgerna värmen dina vackra barn! Ja, allt! Perfekt tid att åka iväg till paradiset också. Njuter och känner mig lycklig av dina bilder! 1000-Tack vackra människa!

KRAMAR Anna

Sahra sa...

Det ser heeeelt fantastiskt ut. Jag dööör så jag längtar efter en sådan resa. Gå barfota i sanden. Dricka färgglada drinkar. Låta solens strålar smeka min hud. Men istället ska jag en tur till exotiska jönköping. Fast jag har lite annat inplanerat också. Fattas bara. Kram

AK. Keramik Form-Design sa...

Åååh vad jag längtar att få åka till en sandstrand .....få känna det som ni upplever....balsam för själen.
Kramiz
Annelie

Mammaxtre sa...

Och som du har fotat Lotta! Underbara bilder. Vilket paradis!

Kram och stort tack för du vet vad.

Snäckskalsdalen. sa...

Gott!! Så fint och härligt ni haft det medan jag gått här hemma i världens tråkigaste och gråaste väder, ser gärna mer bilder!
Agneta kram

Anonym sa...

Men jösses vad underbart. Detta skulle jag behöva nu. Men en alldeles speciell person som jag ser på tok för sällan..... Må påsken komma fort! :) <3

/Jenny Lina Carlsdotter

evalevabo sa...

Åh så underbara bilder❤️❤️

Viktoria sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Skulle gärna byta kalla Paris mot det där just nu.. Underbart!

Annika sa...

Jag vill också kryssa denna snöiga, kalla dag.
SÅ ljuvligt.
Mina grannar drar iväg imorrn. SÅ sjukt avis. Kanske samma rutt som ni? Avresa i San Juan med stopp på S:t Kitts, Barbados o S:t Lucia o kanske ngn ö till. Celebrity Cruises.
Perfekt tid att komma iväg.
Dina bilder är så fina. Keep em coming. Älskar kryssningar.
Vad härligt ni har haft det...Nu måste jag se bilderna igen.
Kramar!!!!

Beautifulosophy sa...

Njuter av bilderna! Sååå underbart! Kram Caroline

Home2tiny sa...

Wow vilka bilder och vilken resa ni varit på, förstår att du är fulltankad med positiv och härlig energi. Kramisar Tina

Desiree sa...

Du har ju verkligen fångat paradiset här Lotta! Wow, dessa bilder blir man helt tagen av. Vilka färger! Gud så underbart för dig att få göra en sådan här resa mitt i den bistra vargavintern som härjar i USA. Så väl förunnat. Underbart också att få njuta av en sådan här resa tillsammans med dem du älskar mest. Just sådant här som genererar de bästa minnena och som är ger riktig kvalité i livet.
Varma kramar och hoppas att du kryar på dig snart.

Villa Frejas bokblogg sa...

Så underbart fint och vad härligt det ser ut. En fantastisk miljö. Kram.

Halmhatt och mamelucker sa...

Vilka fantastiska bilder!
Vackra och färgstarka!
Detaljer och vyer, turkos känsla.
Härlig resa!
Annika