tisdag 26 maj 2015

SUMMER KICK-OFFDet här är tankar om smörblommor, varma vindar, pioner som börjar slå ut, fina samtal, sand i skorna, iskallt vitt vin, utsikt över böljande kullar och prestationer som att ta examen, springa Vårruset och kunna nästan lyfta halva sin kropp på yogamattan.Och soliga dagar med morgonpromenad på stranden, vågskvalp, picknick och vackra gröna nyanser.En speciell plats så här års är Hudson Valley.


Det var så njutningsfullt att koppla av, mitt i den varma solen. Promenera, äta lunch, besöka Eleonor och Franklin Roosevelts sommarhem. Och ligga i gräset och titta ut över vinrankor, höra humlor och bli solkysst på en av Hudson Valleys äldsta vingårdar.


Det här gröna är magiskt.

Vi bestämde att vi ville se utställningen om en färgstark kvinna,Frida Kahlos Art, Garden, Life - en berättelse om Fridas engagemang i den Mexikanska naturen och hennes intresse för den botaniska världen.


När jag ser sånt här vill jag också måla och ha starka färger omkring mig. Och jag vill ha vackra penslar, ett skrivbord mitt bland gröna växter för att skriva.Dagar med inspiration, eftertanke, och stolthet. Alexander tar examen snart! Det är bara så...när barnen mår bra och är glada, då mår jag som bäst xo16 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Ja vädret är verkligen fantastiskt just nu! Försommar, love it!

Lena - gott för själen sa...

Vilka härliga miljöer! Härligt med summer kick-off. Det har ju jag också varit på när jag tänker efter, hihi. Jamen visst, man blir ju oerhört påverkad över hur barnen mår!

Kram Lena

Mammaxtre sa...

Underbara du! Vilka underbara miljöer du rör dig i. Härligt!

Ses snart :-)

Kram

Bokcaféet i byn sa...

Bästa Lotta!
Vilken start på dagen att få ta ett skutt över havet och landa hos dig och få hänga med till vackra Hudson Valley. Vilken plats! Frida Kahlo och hennes målningar har jag alltid gillat. De är så galet färgstarka och speciella!
Jag nog mår man bra när barnen mår bra, ett start samband. Stort grattis till din Alexander!
Fortsätt njuta försommar kära du!
Stor kram Anna

Desiree sa...

Den utställningen lät spännande och trevlig. Många vackra bilder som alltid hos dig.
Kramar!

Carina sa...

Kan inte annat än att hålla med om att allt det gröna är magiskt! Försommaren är verkligen bäst och jag är glad att jag fick en försmak av den när jag kikade in hos dig. Här har det stannat av lite och är tyvärr inte särskilt soligt och varmt - men det kommer hoppas jag :).

Fortsätt att njuta av allt det vackra som omger dig.

Kramar Carina

Välkommen Hem! sa...

Darling!
Du måste ha en "magisk" radar eller kompass inbygg i dig för du verkar kunna se skönhet i precis allt, vilken fantastisk gåva! Får aldirg nog av din vackra bilder, det vet du.
Blev så rörd och varm i hjärtat av din senaste kommentar så jag snappshotade den i mobilen och nu finns den där så jag kan plocka fram den när som helst när jag behöver le! ;-)
Du är fin du!
PUSS!!!!

Inger sa...

Du får mig ALLTID att vilja gå i dina fotspår.
Du förmedlar sådan skönhet och stämning, jag blir så berörd av både text och bilder.
Tack!

The Place To Be sa...

Ser underbart ut! Åh den utställingen skulle jag gärna se! Har du sett filmen om henne? Den skulle jag vilja se, men har liksom aldrig blivit av.

Kram och underbara bilder. Det där skrivbordet alltså - fantastiskt.
Kram Malin

Maria - Wikers Liv sa...

Åh så ljuvligt! Suger åt mig inspiration!
Kram/Maria

Home2tiny sa...

Magiskt är ordet, allt är så vackert och du är en mästare på att fånga det. Kramisar Tina

tinajo sa...

Superfina bilder - vi får hoppas på en underbar sommar. :-)

Sandra sa...

Sådana här inlägg är ren magi och balsam för själen. Jag har varit så dålig på att kommentera på senaste tiden. Men jag läser alla inlägg Lotta. Var så säker. Läser och njuter. Manar till skönhet i livet och tänker att din plats här är en väldans fin plats att vara på.
Ha en härlig helg. Här blir det vattkoppskarantän ;)
Kram

C'est la vie sa...

Wow!! Jag blir helt lyrisk över dina fantastiska bilder <3

Channal sa...

Precis i den fasen är jag just nu! Syrener, examen, vårruset men tyvärr inget sand i skorna. Men det kommer... snart sommarlov!

Du hittar så många fina smultronställen. Frida Kahlo är en spännande kvinna. Tyckte om filmen om henne som gjordes för kanske 10-15 år sedan.

Bilden med det gröna bladet mot den blå väggen... douze poin!! (12 p är det högst i mello)

Kram och Trevlig helg! Anna

maria at inredningsvis sa...

AHHHH vet du vad jag hade gjort för att en sån skaparbänk ala Frida Khalo omg vad härligt :)hoppas du mår finemang därborta här i Göteborg har maj vart kallast på tio år så ingen sommar direkt :(

Ny post ute om solskydd till fönster :)

Ha en fin fortsatt vecka

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor