söndag 6 november 2016

FALL LOVER
Hej raringar, börjar med ett fång höstkramar!

Har nyligen kommit hem från en underbar resa med familjen i Europa och är nu mitt i den fina hösten i Connecticut. Så jag börjar med att visa det jag tycker så mycket om med den här årstiden:

Äpplen. Älskar!


Så New England. Det här huset får mig alltid att stanna till. Som på film.


Alltså den här årstiden. Jag får sådan energi. Färgerna gör mig lycklig, löven, att få sätta på mig min nya mullvadsbeiga cashmere sjal, baka äppelpaj, solen som får allt att lysa, åka in till Manhattan, pumpor.

Har jag sagt att jag är tokig i pumpor?
Och så är det underbart att komma till Stockholm. Den klara luften, känslan, inte för kallt ännu, äta sopplunch utomhus. Hann med alla älsklingsställen!

Självplock på Rosendal, kardemummabullar, färska frukostfrallor från Fabrique, pappas mat.

Det här gör mig så lycklig.


Blundar, känner dofterna, känslan.

Solrosor gör också livet härligare.
Grönt, blått, orangea, gult, ockra, rött. Det virvlar löv runt fötterna, det susar i träden. Vill stanna tiden, för en liten stund.


Nu ska jag som nästa projekt fixa ihop bilder från resan och vill visa er ALLT. Vilket äventyr vi varit på! Ses snart igen xoxo
14 kommentarer:

Maria - Wikers Liv sa...

Jag verkligen TOKGILLAR din underbara bilder och dina ord! Du kan konsten att förmedla känslorna!
Heja!
Kram/Maria

Hemma på Sjuan sa...

Åhh vilka vackra bilder! Visst är hösten härlig. Så magiskt med alla fina färger.
Här hemma har vi redan fått vinter, vackert det också. Kram Suss

Äventyret framtiden sa...

Maria säger det som jag alltid har tänkt och tyckt om dina blogginlägg. Du kan konsten! :) Och jag är glad att du älskar både äppel, pumpor och allt annat som du visar oss. Tack Lotta!
<3 <3 <3 och tummen upp på det!

Lena - gott för själen sa...

Oj, vilken härlig bildbomb du bjuder på. Och gissa om jag ser fram emot nästa inlägg... :-)

Kram Lena

Sandra sa...

Tack för att du ger hösten möjlighet att visa sig från sin bästa sida! Ser mkt fram emot att läsa om era äventyr. Kram

Suz sa...

Du kan ju få vem som helst att älska hösten:) och lika fantastiska bilder som alltid! Underbart att du är tillbaka, du är saknad ska du veta <3
Kram Suz

Annika sa...

Hej Lotta! Vilken bildbomb!! SÅ SÅ SÅ vackert!
Denna tid är ... Ja helt fantastisk!!
Nu är den som finast, och snart börjar löven dala.
Jag ser fram emot ditt nästa inlägg, Lotta. Det här blev ju bra med bilder och allt. Vet ju att blogger gjort om lite i html.
Fantastiskt fint allting.
Kramar!!!

Villa Freja sa...

Hösten bjuder verkligen på så många fina färger. Dock har de mesta färger försvunnit här nu och det mesta är grått. Tur det snart är första advent. Kram.

Mittgodastefinaste sa...

Äppelbilderna! SÅ UNDERBARA!!

Kram Jenny

Channal sa...

Hej charmigaste Lotta! Så glad jag blev att se dina vackra höstbilder. Ute är det grått... som en sur yllefilt hos mig! Men här inne har vi det varmt och mysigt!

Önskar dig en fin tredje advent! KRAM Anna

Vision By Mila sa...

Autumn is indeed very beautiful!

Mittgodastefinaste sa...

Tittar in och önskar ett fantastiskt nytt år!

Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg när jag letat efter folk som bor i USA, jag är född och bor själv i Sverige men har varit intresserad av att flytta till USA länge.
Skulle varit kul om du kunna göra ett inlägg om hur du gick tillväga för att flytta dit samt vad man ska tänka på.
Mvh

klockor kopior sa...

Sinn fake seiko U50, U50 S och U50 SDR delar alla samma uppringningsdesign, översatt mer eller mindre direkt från större U1. Det övergripande utseendet fake patek philippe är blockerat, brutalt och fokuserat på extrem läsbarhet, med de distinkta kvadratiska spruthänderna kontrasterade med livliga röda accenter på sekundhanden. För att skydda läsbarheten fake rolex från alla vinklar och under alla ljusförhållanden är själva skivytan ren matt, och både händerna och tryckta index får en fake Rolex generös lumenhjälp.
I hjärtat av alla tre dykare i U50-serien är den pålitliga automatiska rörelsen Sellita SW300-1, som erbjuder en 38-timmars rolex replica kraftreserv och 28 800 bph taktfrekvens.
Sinn erbjuder U50, U50 S och U50 SDR med både rolex kopia sitt distinkta rundade H-länkarmband (svartbelagd för U50 S) och dess släta gummibandar i rött, svart och vitt. Med denna djärva, geometriska replika klockor design ger dessa ljusa, färgglada remmar en touch av lekfullhet medan de förlorar ingen av sina rolex kopior förmågor.