tisdag 31 maj 2011

Sommaren
De sista dagarna i maj kom sommaren hit. Värmen tar tag i en: omfamnande, intensiv. Fräknarna blir pigga och jag har bränt mig lite på axlarna. När vi kommer hem från stranden är det gott med ett glas iskallt rosévin. Lobster rolls, grillkvällar. Så frukost på terrassen och glass ute sent på kvällen, värmen finns kvar där ute i den svarta natten.

8 kommentarer:

Christina sa...

Vilket ögongodis!!! Nu blev jag toksugen på hummer också... men jag ska ju sova :-) Ser ut som att ni haft en fantastisk helg! Kram!

Camilla sa...

Underbara bilder Lotta! Men är det verkligen lagligt att visa bilder på briocher?:) Jag blir ju så sugen att jag nästan dör. Och här finns de inte att få tag i! Panik!
Den där lobstern hade jag inte tackat nej till heller.
Det hade varit mysigt att dricka rosé medd dig och bara surra om allt möjligt.
Ha det gott.
Kram

Desiree sa...

Vad fin den var den lilla Lobster landing stugan. Vacker. Toppen att ni har relativt nära till havet så att ni kan åka dit och svalka er då hettan slår till. Sommar och salta bad hör ihop. Stannar ni i USA hela sommaren eller blir det någon tur till Sverige i sommar?
Kram!

Jenny sa...

Underbara bilder och underbara sommaraktiviteter! Finns det något godare än ett glas kallt rosé en varm sommarkväll?? För att inte tala om lobster-rolls... eller allting lobster, ha ha. Nu blev jag hungrig :-)! KRAM!

mammaxtre sa...

Vilken otroligt duktig fotograf du är!

Ha det gott

Charlie sa ... sa...

Christina,

sköna dagar, med mersmak! Och som tur var har jag nu tagit mer ledigt till helgen ;) Kram

Camilla,

ett tränat briocheöga ser jag..;) dem var alldeles färka, direkt från bagarn och avnjöts på stranden till frukost. Det borde bli en vana om jag får bestämma!

Skulle gärna dricka lite gott vin med dig Camilla! Kram


Desiree,

Lobster Landing är min favorit just nu, det där lilla huset som ser ut som det ska falla ihop vilken minut som helst. Det är underbart att bo nära vatten, jag kan inte nog säga vad det påverkar trivseln och välbefinnandet. Det är skönt framförallt när det är varmt med jag tycker om att vara nära vatten på vintern också.

Tyvärr ingen riktig sommarledighet i Sverige inplanerad, men jag jobbar på det..hoppas!

Kram!

Jenny,

Å, det är gott med ett glas kallt rosé!! Allting lobster skriver jag under på! I helgen blir det mer...rapport kommer ;) Kram!


Mammaxtre,

Tack! Det är min dopade iPhone som får hänga med...:)

Anonym sa...

Din dopade iPhone är otrolig!!
OTROLIG!!
Älskar dina bilder! Det upprepar jag, typ hela tiden!
ÅÅ ja, nu är nog sommaren absolut här för att stanna.
KRAM!!
Annika Reston

Charlie sa ... sa...

Härliga Annika i Reston!! You make my day hela tiden. Tack! Jag tar dina kommentarer som en rejäl komplimang ska du veta. Jag är så avis på din Canon
och är glad om jag kan hänga med någorlunda.

Kram!!