torsdag 29 september 2011

La Weekend




Så här började min fredag. Spanade på en söt bubbla i morgonsolen!

Tricket med fredagar är att försöka komma iväg lite tidigare. Det funkade idag. Svisch, förbi Lloyd och hämta upp key lime pie som han fixat, till Pickets för lite pumpor och bara njuta av allt fint där inne, blommor från marknaden






Tiden gick så snabbt i Stockholm. Varför gör den alltid det när man har det bra och kopplar av? Tröttheten sitter kvar en aning men motas med Familjeguff, lakrits, NK-te och helgkänsla


Så här ser det ut just nu här: tända ljus, vin, solrosbukett i köket, jordgubbar till efterrätt, håret uppsatt i knut, mjukisbrallor, godisskål med polly och kola, äpplen i stort fat på bordet från Aspetuck Farm







Ha en härlig helg xx


12 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Det känns nästan slitet att använda samma ord hela tiden men jag kan ju inte annat:D. Bilderna är ljuuuuvliga och stämningsfulla, smakar tidig höst och värme.
Ha en finfin helg Lotta!
Du är så bra på att förmedla värme...

Karinkram!

Saltistjejen sa...

Hahaha! Du kan verkligen konsten att NJUTA av livets goda Lotta! Det är faktiskt en gåva. Många många skulle behöva lära sig lite av det. :-)
Hoppas helgen blir riktigt fin!
Kramar!!

Carin sa...

Jaa, tiden går verkligen DUBBELT så fort när man har roligt! ;-) Och eftersom det är lördag och mycket på agendan så var det lika bra att hoppa upp i ottan... :D För annars kommer ju den här dagen att ta slut hur fort som helst... Hi hi....
Och äntligen har vi fått lite höstväder värt namnet.... Fick en underbar bilresa till Falun genom ett fantastiskt höstlandskap och tror du inte att jag glömmer kameran hemma?!?

Ha en underbar lördag! Kraaam Carin

Desiree sa...

Låter så rätt LOtta med tända ljus, vin, solrosbukett i köket, jordgubbar till efterrätt, håret uppsatt i knut, mjukisbrallor, godisskål med polly och kola, äpplen i stort fat på bordet från Aspetuck Farm. Jag brukar också sticka lite tidigare på fredagar. Fredagkvällen är lite bästa kvällen då man ligger och softar i soffan och har hela helgen framför sig. Hoppas du blir helt av med jetlaggen snart. Jag tycker tiden gick alldeles för snabbt då vi fikade förra fredagen. Så mycket att prata om men alldeles för lite tid. Ha en bra fortsättning på helgen.
Kram!!!!

casaofmia sa...

Ljuvliga bilder! Trevlig helg

Nettan sa...

Så rätt det låter! Ha en skön helg vännen och njut av höstdagarna! Här i Skåne där det inte var sommar i somras njuter vi av vackert härligt sommarväder!

Kram

Linnéa i Colorado sa...

Vilket fantastiskt foto på äpplena!

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lotta!
Låter som en alldeles strålande fredag! Så fina foton du bjuder på! Tack för att jag ännu en gång fick följa med dig på en tur till ditt andra hemland. Det berikar ska du veta! Jag blir så nyfiken på att en dag upptäcka de platser som du visar! Under tiden nöjer jag mig med att få resa över Atlanten och uppleva det genom din kameralins och dina ord här på bloggen!
Inspirerande!
Njut av helgen och hoppas solen skiner hos er också!
Kram Anna

@my casa sa...

Så skönt du verkar ha det, önskar verkligen vi bodde nära,nära,
då hade jag suttit där bredvid dig med mjukisbrallorna på och godisskålen
i knät!!!

Njut nu din helg/åsa

Charlie sa ... sa...

Hej och kram till er Karin, Saltis, Carin, Desiree, Mia, Nettan, Linnea, Anna och Åsa!

Min dag har gått i pumpans tecken, hoppas ni har haft det skönt!

Christina sa...

Underbart! Gillar verkligen din backspegelbild! Du kan verkligen konsten att börja en fredag och sedan fortsätta på samma bana! Stor kram!

Min plats i solen sa...

Härlig start på helgen! Helt och hållet i sann Lotta-stil (både din och min)! :)

Jag hoppas att helgen fortsatt i samma sköna stil hos er? Här njuter vi av en fantastisk sensommarvärme, kronärtskocksskörd och chokladfondue. Bättre kan man ju inte ha det. :)

Fortsätt njuta av din helg Lotta och tack för allt ljuvligt ögongodis som får både mina ögon och hjärta att le stort. .)

Stor kram till dig du rara