fredag 9 mars 2012

Jag hjärtar





Jag har shoppingförbud, sort of. Men jag har en princip som är mycket bra. Ingen situation är mer statisk än att det går att omvärdera.

Mitt första undantag var armbandet som jag beställde från
little.u
Bingo. Bästa undantaget på länge. Blir lycklig av sånt här fint, omtänksamt och personligt.





När jag är ledig har jag en tendens att hamna i situationer som kan innehålla frestelser. Som snygga handväskor. Underkläder. Något klädesplagg. Det händer inte ofta, men när det händer så kan jag bli, låt oss kalla det, spontan.


Det faktum att Apple kommer ut med en ny iPad nästa vecka gör att jag blir frestad eftersom tanken har funnits där. Jag som inte behöver en iPad och säkert ingen ny handväska heller, helt plötsligt går jag och tänker på det här nu.

Men å, det är roligt att glömma bort tiden för en stund och titta, känna, fnissa, äta lunch och känna sig ledig.


Hoppas ni får en härlig helg alla fina xx

23 kommentarer:

Carin sa...

Ha ha... Ingen regel utan undantag!!!! predikade min språklärare på högstadiet.... Något man nog kan bära med sig hela livet , tror jag.... ;)

Klart att man behöver pigga upp sig själv ibland... :)

Ha en toppenhelg! Kram Carin

mammaxtre sa...

När man kikar in hos dig fylls man av en härlig energi. Man blir glad.

Tack fina du för att du bloggar och ger mig en härlig känsla inombords.

En Ipad vill jag också ha. Finns på min "jag skulle verkligen vilja ha lista" Jag har en sån lista, i mitt huvud. Listan med sådant som jag förmodligen aldrig kommer att unna mig, men som jag ändå inte släpper taget om :-) Det som finns på den listan har således hängt med i många år. Ipaden är ganska ny på den lsitan. Lyckan blir total om jag slår till :-)

Kram

Desiree sa...

Armbandet var ju sååå fint Lotta. Förstår att du är supernöjd över detta. Hi hi klart att man måste få njuta av sin lediga dag och vara lite sponan. Livet är för kort för att gå miste om några sådana golden moments. :-)
Kram!

Desiree sa...

Armbandet var ju sååå fint Lotta. Förstår att du är supernöjd över detta. Hi hi klart att man måste få njuta av sin lediga dag och vara lite sponan. Livet är för kort för att gå miste om några sådana golden moments. :-)
Kram!

Äventyret framtiden sa...

So what!:) Klok omvärdering!

Ha det gott i helgen!
Kramar!

Karin

Casa of Mia sa...

Jättefint armband, bra köp! Önskar dig en toppen helg kram

Bokcaféet i byn sa...

Jätte fint armband Lotta!
Härligt att du är busig och hittar vägar kring "förbudet"!!!
Önskar dig och familjen en riktigt skön lördag!
Kram Anna

anna of sweden sa...

En riktigt härlig helg till dig också! Så fint armbandet är! Och nu när du ändå är igång och shoppar ska du så klart spontanshoppa en iPad också! :)

Kram!

@my casa sa...

Åh, vilket fint armband, förstår att du på
något sätt tog dig förbi shoppingförbudet...

Såg på lilla u´s hemsida att hon även hade peacemärken, så nu har du fått mig att sitta här och längta efter ännu ett smycke till...tungt!!!

Ha en UNDERBAR weekend//Åsa

Sahra sa...

Vi har en ipad, första versionen. Mest Molly som spelar spel med den. Eller mannen. Men den är sjysst att ha som tidsfördriv. Och så finns det ju så grymt snygga ipadfodral :).

Jag vill så gärna beställa från little u. Så fort jag får ett jobb ska jag göra en fet beställning hos henne. Jag vill ha tre stycken av hennes fina beaded goldremmar. Jag vill också ha hjärtat du har beställt. Snart så. Eftersom jag redan är halvt anställd någonstans, mentalt alltså, funderar jag som bäst på vilka färger. Orange är självklar. Och grå. Men den tredje? Hm.

Jag kan tänka mig att det är svårt att ge sig själv shoppingförbud när man bor så nära en världsmetropol. Shit vilken karaktär jag skulle behöva ha.

Kram

Jenny sa...

Jag pratade om detta med mina kollegor igår på lunchen. Att man bestämmer sig för att snåla en månad, köper budgetkaffe, äter matlåda i stället för ute på lunchen, struntar i mjölken i kaffet och köper ingen (!) osv. Dumsnålhet, ofta. Och sedan springar man och köper en klänning/väska/resa för flera tusen. Logiken? Lustigt, det där... Kram och trevlig helg!

tinajo sa...

Haha - jag brukar också ha en förmåga att bli lite spontan när det gäller sådana saker! Det är ju betydligt roligare än att tänka på det i månader innan..! :-D

Nettan sa...

Fnissar gott åt ditt inlägg Lotta, du är underbar! Vackert armband du har beställt. Klart att du ska vara spontan även om jag förstår hur du känner dig! En Ipad står på barnens önskelista, jag har inte kommit på nyttan med den ännu??

Ha en skön helg!

Kramar

Annika sa...

Nej, just get...inget rebel utan undantag!
Jättefint armband du beställde.

Visst är det mkt som lockar hela tiden.
jag blir också sugen på en iPad, men behöver jag verkligen en sån?
DET tål att tänkas på.

Synd att lockelserna är så många. OCH överallt...
:)

Ha nu en riktigt fin lördag!!!
KRAM!!

Annika sa...

Autokorrektionen var visst framme och spökade, fniss...JUST DET, ingen REGEL utan undantag ska det stå!!!

Kram igen!!

Marie sa...

Wow, angel push up, oh la la! ;)

Taina sa...

Älskar spontanitet! Släng alla måsten och regler och rutiner i avloppet och KÖÖÖÖR!

Kram kram

Coolaannna sa...

Hihihi, helt rätt Lotta! Jag brukar smida medans järnet är varmt och jag väljer mina tillfällen väl när det gäller att shoppa något utöver det vanliga ;)

Och jag förstår dig! Armbandet var såå himla fint!

Tänk vad konstigt det är med tankar. Ena studen är man säker på att man inte ska handla och sedan väcks den där lilla shoppingtanken och sedan är det kört! Jag såg några snygga tallrikar häromdagen och vipps har det satt sig i huvudet! Jag frågade t om Kjell om han inte ville ha de i 45 årspresent om några veckor! Men den blicken sa allt!!!!


Kram och ha en fin dag! Vi ska ut i skogen och grilla korvisar idag!

Camilla sa...

Sådär spontan kan jag också bli. Och det är inte alltid att min spontanitet blir så blillig eller genomtänkt. När jag väl kommer hem kan jag inse att jag faktiskt redan äger något liknande:)Hmmm, kanske ju därför jag gillar det..

Jag har väl också något slags shoppingförbud just nu, åtminstone när det gäller till mig själv. Pållen däremot kan alltid få lite nya vårfina saker, hmmm. Fast de brukar vara dyrare än det jag köper till mig tyvärr. Det får nog bli köpstopp där också:)

Kram

Jenny sa...

Jag kollar också på film på datorn! Jag äger inte ens en TV längre! :) Hoppas ni får mysigt när ni väl kollar på Mello då! KRAM Lotta!

Ewa`s Galleri sa...

Jättefint armband ,Det är när man bestämmer sig för att inte shoppa som alla fynd dyker upp, slår aldrig fel
Hoppas du haft en skön helg

Fru Sederblad sa...

Hmm. Tycker jag känner igen mig själv i mycket av det som du skriver ;-).

Unknown sa...

Men åååh Lotta! Hur har jag missat det här fina inlägget! VA!!!
Tack snälla snälla Lotta!!!

Men har du redan varit hemma in Swiiiden? Trodde det var senare? Annars hade ju jag kunnat skicka direkt till USA!

Stora kram till dig!
Och som alltid så fina bilder - och denna gång på mina smycken. En ära!
Kram!
Ulrika