söndag 16 november 2014

PRETTY AWESOME








Nu är det den här härliga tiden inbetween things.

Julperioden har inte kickat igång helt och hållet, men det är på gång, man nosar liksom på den.
Det känns till exempel helt rimligt att bulla upp på Ikea med chokladaskar, lussebullar och en burk med peppisar. Och ljus. Massor.














Men när man åker runt på vägarna här i Connecticut så känns det fortfarande höstigt. Man vill dricka varm choklad, gå på bio, äta äppelmunkar och sånt.















Tanken på att det är jul om fem veckor känns nästan overklig bland pumpor, knallblå himmel, promenad på stranden och hummer utomhus.














Jag har tagit med er till Lobster Landing förut, men stället är så läckert att jag gör det igen. En liten väderbiten pärla helt enkelt, ett litet smakprov på New Englands charm.

















Helger som innehåller avkoppling, god mat, träning, sköna intryck, hembakat och lite mental pepping passar mig så bra. Veckorna rusar ofta fram, men för några dagar sedan åt jag en välbehövlig middag med den HÄR godingen. Så himla härligt att ses och babbla. Loved it!



Mera njutning och garv under veckorna har jag lovat mig själv xoxo







24 kommentarer:

Mammaxtre sa...

Vilket härligt löfte fina du! Bilderna är ljuvliga, som alltid. Väderbiten goding, det ordet fastnade jag för. Här hemma är NK.s julskyltning redan igång. På Åhléns fasad hänger stora granar, vid sergelstorg står renarna på plats och Stockholms gator är julpyntade. Åtminstone inne i citykärnan. Jag är väldigt förtjust i helgerna och längtar redan till nästa. Kram

Lena sa...

Så kul med bloggdejter! Ger liksom lite extra energi. Härligt att kunna njuta av hösten så länge också när den är så otroligt vacker hos dig. Här är allt bara grått och tungt, tycker jag. Men det blir ju bättre när väl det vita kommer för att stanna.

Ha en fin start på veckan!

Kram Lena

Välkommen Hem! sa...

Härliga, underbara bilder som ger energi!
Den där blå himlen och lite färg, det e något vi hade behövt här för nu i denna mellanperiod är det såååå grått o trist och mörkt.
Mycket ljus går det åt så idag blir det till att bunkra upp med ytterligare ett lass!
Puss o kram sweetie!
Judita

Äventyret framtiden sa...

Den andra bilden är så inbjudande. Jag vill vandra den vägen upp...
När solen skiner, vilket den gör ibland också här i november, så ser naturen nästan likadan ut som hos dig. Hos dig finns fortfarande vackra löv i träden,hos oss ligger de på marken och är mycket mörkare men likväl så finns det paralleller. Kanske därför som jag känner mig så hemma bland dina bilder och berättelser.
Det turkosa huset med avflagnad färg, en grann pumpa och höstsol, ojojoj...hjärtat dunkar litet extra. Så fina bilder, inspirerande, glädjande
Nu börjar min måndag med en sång, trots att vi för tillfället har gråväder men så ska det också vara, i all synnerhet i november

Jag önskar dig en fin vecka Lotta!
Tack!
Kramar!

Channal sa...

Hallå Lotta! Nu vaknade jag upp... Ska också lova mig mer njutning och garv i veckan! Din blå himmel gör mig glad... Här var det kolsvart 7:30 och nu är klockan 11:00 och det är inte många Lux! Genomgrått o mörkt! Brrrr... längtar till advent!

Nej, nu ska jag scrolla och titta på dina soliga bilder!

Nu garvar vi och njuter ikapp! KRAM fina du! Anna

Jenny sa...

TACK! Härligt med inspo. Och sol! Här har vi tyvärr bara 2 soltimmar i november men vi kämpar på i den här tiden inbetween. Kramar till dig!

Emschen sa...

Alltså det där med Hot Cider, vad är det? Är det som typ saftglögg eller?
Dina bilder är som vanligt ljuvliga men jag önskar att de vore fyllda med snö istället för jag har en snölängtan som är enorm. Julen är den bästa tiden på året!
Kram

The Place To Be sa...

Så fina bilder!!1

Vilka färger - man blir ju så glad!

Kram malin

Gretas Gotland sa...

Ja, nu är det verkligen säsong för varm choklad! Och äppelmunkar låter ju hur gott som helst! ☆

Suz sa...

Åh vad ditt inlägg gör mig på bättre humör denna gråa morgon!
Och vad roligt det skulle vara om jag kunde få följa med till Lobster Landing och testa något gott:)

Härligt Lotta, tack för ett solskensinlägg<3
Kramar
Suz

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har liksom lite glömt hur fint det är med solljus! Underbara miljöer och underbara bilder!
Agneta kram

Ninelin sa...

Härliga bilder att titta på :-) Här är det bara mörkt och grått. 2 timmar sol har vi haft i november. . .

Kram N

Villa Frejas bokblogg sa...

Himmelskt, vilken charm och så fina foton i vanlig ordning. Hösten verkar härlig i Connecticut. Kram.

Desiree sa...

Helt otroligt att det är jul om ca 5 veckor. Har svårt att fatta detta. Älskar dina inlägg med alla fantastiska bilder och härliga texter. Feel good känsla över dina inlägg. Här känns det också fortfarande som höst mer än vinter. Vi kommer att fira Thanksgivning nu på lördag lite i förväg. SKa bli nice. Kommer inte börja julpynta förräns till första advent.
Ha det gott Lotta och fortsätt njuta av allt som finns.
Kramar!

Nettan sa...

Så härliga bilder och mer skratt i veckorna känns som ett underbart löfte, härligt!

Kul med bloggdejt, sådan väntar alldeles runt hörnet, och sen är det första advent så mitt i alla tråkigheter finns det positiva saker som väger upp.

Ha en superskön vecka.
Kramar
Nettan

Sandra sa...

Så härligt att läsa hos dig som alltid. Älskar också den här tiden. Förväntan och längtan. Hösten är dock ovanligt grå i stan. Jag låter min lykta i trappen hemma var tänd mest hela tiden och har tjocka tröjor och varma filtar överallt. Fint med bloggdejt !
Hoppas du haft en härlig start på veckan
KRAM

Hem & Trevligheter sa...

Vilket fint litet ställe. Som alltid underbara bilder här inne hos dig.

Kram Linda

Annika sa...

Fint Lotta!!
Så fint.
Ja, denna in between period är härlig!!
Thanksgiving en dryg vecka från idag. Ska bli så härligt.
Efter det då är det bara JUL som gäller.
Jag har sett vissa som börjat "jula" redan med belysning och annat. Njeaee...inte min grej. Tycker att man ska vänta tills efter Tgiving.
Vet du, vi har -9 idag. Nu ska jag gå ut, det kändes skitkallt då jag hämtade in tidningen. Men wth, I am going. Hoppas iPhonen orkar i kylan, haha!!
Fortsätt att njuta av allt!!
Kramar!!

Home2tiny sa...

Sol o blå himmel, ljuvligt, här är det mest grått o trist. Kul med bloggdate o få fika, bubbla, skratta o umgås. Kramisar Tina

Maria - Wikers Liv sa...

Sol är vi verkligen inte bortskämda med, just nu på denna sidan jordklotet ;) Tokgillar dina bilder och känner lite som du, att än är det höstfeeling. Vi grillade korv ute, så sent som i lördags faktiskt. Men jag har börjat smyga fram vinterpyntet, det har jag... ;)
Kram /Maria

Anonym sa...

Woooooooooo...Fantastiskt ♡
/Kram fina du!

Carina sa...

Vilken energiboost att kika in hos dig Lotta. Blå himmel och strålande sol. Måste vara underbart att ha det så. Och att sen få koppla av med vänner på helgen - underbart.

Blir som alltid glad av att se dina bilder och läsa dina positiva ord!

Hoppas du har en riktigt bra vecka!
Kram Carina

Mittgodastefinaste sa...

Vilken vacker allé! och de där krukorna, skulle gärna ha haft en bunt av dem och adventsplanterat i!

Kram jenny

Bella sa...

Så kul med bloggdejter och visst är det helt underbart att vi närmar oss jul även om det känns nästan overkligt att det bara är 5 veckor kvar :)

Njut av veckorna som kommer och ha det bäst!

Kramar Bella