torsdag 4 mars 2010

Liv


Den här bilden av Liv Ullman har fotografen Thomas Nilsson tagit när han var i Florida nyligen. I Thomas blogg, Tankar från 39:e gatan, delar han generöst med sig av sina reportageresor.
Vi hälsade vi på den norska skådespelerskan Liv Ullmann i Key Largo. Hon delar sitt boende mellan huset där och Oslo samt New York. Jag har träffat henne flera gånger och hon är väldigt trevlig och tillmötesgående. Det är fascinerande att höra hennes historier. Som den om när hon var på restaurang i New York med Ingmar Bergman och Woody Allen. De två regissörerna satt helt tysta och tittade på varandra under hela middagen. Men efteråt skall båda två på varsitt håll ha förnekat detta och sagt att de pratade hela tiden och hade jättetrevligt.

Eller historien om när hon på 70-talet träffade en trevlig man på ett party som var musiker. Han hette Gene Simmons och spelade i rockbandet Kiss. Liv, som inte kände till gruppen, dejtade honom några gånger och blev sedan inbjuden till en konsert. ”Det var ju helt fruktansvärd musik. Efter det slutade jag att gå ut med honom” sa hon till oss där vi satt på uteplatsen vid hennes hus. En mycket fascinerande kvinna minst sagt.

Inga kommentarer: