måndag 11 april 2011

Uppdatering beachdramaUppståndelsen från i söndags fick följande slut:


Police ID body part as deer


Det var gårdagens stora snackis hos min bagare och på jobbet. Alla var förskräckta över "the organs" och lite förvånade att den här svenskan lyckas klämma in tv-framträdanden med jämna mellanrum.

Det var helt klart dax för ett besök hos Lloyd igen efter allt det här. Solen tittade fram på eftermiddagen när jag susade hem genom det vårliga landskapet med baksätet fyllt med apelsiner. Scooby blev som vanligt besviken. Han hoppas alltid på någon smarrig bakelse eller något åt det hållet.

Jag känner såklart att det är skönt att saker och ting tycks vara back to normal på den här sidan av Long Island Sound iallafall.

Förra året ungefär vid den här tiden

8 kommentarer:

Annika sa...

Ja, den där snygga svenskan ja...
Hon som alltid hamnar på nyheterna!
Miss Charlotte :-)
GUD så vackra bilder.
Exakt, bondsyrenen brukar blomma här också denna tiden på året, men ännu har den inte kommit igång.
OCh idag fullkomligt pissregnar det!
Stor kram!!!

Anonym sa...

Vad skönt att det kom från ett djur istället för en människa. Vilken härlig blogg du har...och underbara bilder :)

Jessica

Min plats i solen sa...

Hej Lotta!

Tack för dina fina ord på min blogg! :) Vad roligt att du hittade tillmig och tack vare den där kommentaren hittade jag även hit här till dig och din fina blogg. Här ska jag kolla runt riktigt ordentligt nu men jag känner redan at hit kommer jag att återvända ofta. :)

Tänk vad en dag på stranden kan resultera i. Det var ju en himla tur att det inte var några kvarlevor från människor även om det är otrevligt så att det räcker att finna sådant från djur uppspolat på stranden.

Härliga bilder! :)

Ha det så bra!

Kram Lotta

Charlie sa ... sa...

Haha, Miss nyhetslotta!! My 15 minutes of fame, eller hur?

Vad har hänt med syrenerna i år, är det den kalla vintern månne? Nu får våren sätta lite fart. Blev paff när jag såg hur blommigt det var för ett år sedan.

Så skönt att säga pissregn. Mycket bra. Det pissregnar här nu. Ganska nice så här på kvällskvisten.

Stor KRAM!

Charlie sa ... sa...

Hej Jessica och vad glad jag blir för din hälsning och att du tycker om bilderna! Jag är i allra högsta grad en amatör på fotografering men jag tycker det är skoj . Försöker fånga en känsla, ett ögonblick. Det är roligt att dela med sig, och ännu bättre när jag får några rader tillbaka, som dem från dig!

Charlie sa ... sa...

Hej Lotta! Jag blev så förtjust i din blogg så jag kunde inte låta bli att säga "hej". Blir glad att du tittar in här också! Jag har bookmarked din blogg, så du vet ;)

Håller med att det var tur att det inte var något från en människa men vill inte ha djurorgan på stranden heller!

Kram och hoppas du kikar in igen!

Camilla sa...

Skönt att de där kroppsdelarna inte var från någon människa. Vem man undrar ju vem som vräker inälvor från en hjort i vattnet?! Det är ju verkligen vidrigt.

Härliga bilder!

Kram

Charlie sa ... sa...

Camilla,

Håller med! Inga djurdelar i vattnet villl vi ha. Skönt att det inte var någon människa som råkat illa ut. Jag tror inte att dem fått fast mördaren på Long Island. Läskigt. Tack för bildkomplimangen!


Kram!