fredag 7 oktober 2011

"Open to anything and everything"

Vilken morgon, vilken dag. Njutning maximum. Sol, varmt, glitter på vattnet. Lite höstkänsla men ändå inte. Gränszon. Kaffe utomhus. Briocher från franska bageriet. God lunch. Tänkte på det här med att fånga dagen, vara i nuet.


Bra början

Som om det inte räckte med en chokladmoussetårta på min b-day, blev det helt spontant en key lime pie på vägen hem. Jag är ju speciellt svag för key lime pie. Bubbel och paj, det fungerar väl?

Dagens titel kommer från Michelle, som överlevde sin bröstcancer. Hon var med i ett TV-program och skulle få sig en make over efter fyra tuffa år. Kände att hennes statement var starkt. Återigen blir man påmind om vikten av att göra det mesta av alla dagar.Lördagmorgnar är speciellt bra, eller hur?


Ha en fab weekend fina ni xx

16 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Så sant Lotta. Att kunna fånga nuet och vara i vardagen och se det fina där. Ni verkar ha haft en härlig brittsommardag. Här har det blivit litet varmare efter snön och kylan tidigare i veckan. Hann aldrig kommentera ditt inlägg igår men tydligen har Steve Jobs haft en otroligt stor påverkan på väldigt många människor. Ha en fin helg! Kramar!

Christina sa...

Bra början, jag håller helt med. Bubbel och paj, ja det kan ju inte bli mycket bättre enligt mig! Underbara bilder som ger såg go helgstämning. Vi har precis bokat ett B&B för helgen så imorgon packar vi in makens föräldrar i bilen och drar ner till Highway 1. Ha en kanonhelg du med Lotta!

Desiree sa...

Så sant Lotta. En lördag morgon är en riktigt bra start på att ta för sig av livet. Key Lime Pie och skumpa funkar alldeles förträffligt tillsammans. Igår stannade jag på vägen hem vid en blomsterbutik och köpte mig en stor och vacker höstbukett. De frågade om det var en present i butiken men jag sa att den var till mig. Ibland måste man få köpa fina ting som gör en glad till sig själv också. kosta på sig lite själv.
Ha en underbar dag.
KRam!

Coolaannna sa...

Bubbel passar till allt!!

Fina ord du delar med dig om. Viktigt, viktigt.

Alla dessa vackra pumpor, jag lyckade ju få tag i en, en enda lite orange pumpa igår. Vill ha färgsprakande stora pumpor.. Får kanske ge mig iväg en bit. Önskade att jag åkt till Öland på skördefest som jag hade planerat!!


Vad du är duktig på att fånga ljuset!

Lördagmorgon, den bästa. Vaknade tidigt och njuter en kopp te och ska snart ta mig an mina betongklumpar ute i garaget!

Det väntas bli en liten trevlig sammankomst med goda vänner till kvällen!

Ha en finfin lördag Lotta.

Kram!

Nettan sa...

Så sant Lotta, kloka ord hos dig idag. Bubbel passar till allt, någon gång måste jag testa att göra Key lime paj, har receptet så det är bara att testa egentligen.
Njut av lördagen fina du!

Kramar

Annika sa...

Riktigt sanna ord!
OCH en bra start på lördagen!
Visst ska man alltid försöka leva i nuet. Jag får ständigt påminna mig om att NU är det NU...
Vackra bilder.
Stora kramar och ha en riktigt fin lördag!

Casa of Mia sa...

Älskar lördagen och vilken härlig start på din, så vackra bilder som alltid kram

Elin sa...

Wow vilken härlig början på helgen! Bubbel passar till precis allt, och till key lime pie måste det ju vara helt perfekt. Å vad jag blev sugen på key lime pie!

Kram!

Camilla sa...

Åhhh, vilka bilder! Jag blir alldeles avis:)
Men du, du vet väl att det är absolut förbjudet att visa briocher (min favvo) som inte går att få tag i här i stan!! Jag blir ju helt tokig när jag får syn på dem eftersom de är så himla goda!:)

Bubbel funkar med allt.

Kram

@my casa sa...

Viktiga och fina ord♡

Ser ut som du har haft en underbar lördagsmorgon,
åh lika fina foton som alltid.
Fortsätt njut helgen/åsa

Ewa`s Galleri sa...

Man ska verkligen försöka leva i nuet,det är svårt,man får påminna sig varje dag
Vad härligt väder ni har,och vilka fina bilder,jag njuter
Vi har också en fin dag med frost i gräset nu på morgonen och strålande sol, år se om man kan måla ute idag ,färgen kanse inte torkar
ha en bra dah

Min plats i solen sa...

Hej Lotta!

Vilken helg ni har haft. Låter helt underbart och det verkar som om hösten har gjort ett litet uppehåll hos er och låtit sommaren göra en liten comeback. Härligt! :)

Bubbel och paj fungerar i alla lägen Lotta! Livet är här och nu och till för att njutas av, eller hur? ;)

Jag har stött på så många olika recept på Key lime paj på sistone att det känns som det börjar bli dags att baka en sådan snart och som du säger så får man ju aldrig nog av paj. :)

Jag njuter av dina fantastiska bilder Lotta (som alltid) och önskar dig en riktigt fin kommande vecka!

Kram Lotta

Äventyret framtiden sa...

Din lördag hittade hit ikväll, måndag!:)
Tur att den kom, för alla ljuvliga bilders och ords skull.
Det gäller att ta vara på dagen och stunden!

Kramar!

Fourmum sa...

Åh, vilken underbar helg du verkar ha haft! *avis* Önskar att jag hade någon som gjorde Key Lime Paj i min närhet.. Kram

Charlie sa ... sa...

Härliga kommentarer, som alltid! Blir så glad. Tack!

Pajen var så god och det har mumsats hela helgen. Bubbel och paj går jättebra ihop kan jag rapportera. Helg är verkligen skönt. även om jag tycker om vardagen också. Morgonstunden var nästan bäst den här helgen.

Karin, glad att lördagen kom fram på måndagen ;)

Kramar!

anna of sweden sa...

Åh, Lotta! Dina bilder! Så härliga!