lördag 19 mars 2011

A beautiful dayAh, jag kan knappt gå! Mina fötter är minst tre storlekar större efter en hel dag på Manhattan. Efter en superb middag som säkert var på över 3000 kalorier på ett bräde, blev fötterna ännu större och vi fick ta taxi till Grand Central. Solen har skinit på oss idag och det kändes verkligen som "thank god it's spring" som någon sa. Janet Jackson var i stan och signerade sin bok, Architectural Digest Home Show drog också fullt av folk. Bäst var alla fint dukade middagsbord, en tjusig kvinna i hatt och en 25-minuters massage som jag unnade mig. Resten av dagen tillbringades i Soho och Greenwich Village. Jag har kommit hem med choklad från Kee's Chocolates, bröd från Vesuvio Bakery, örhängen från marknaden på Prince Street och ansiktskrämer från Lush - spräckt min budget big time. Kvällen avslutas med en klar helmåne som jag tittar på nu, när jag skriver det här. Hoppas ni haft en fin lördag xx


10 kommentarer:

Mattias Adamsson sa...

New York! Vilken fin tulpan!(?) :)

Ikigai Inredning sa...

Gillade dukningen!
Längtar till NYC!
Vi ska på Willab Gardens trädgårdsmässa och kika på växthus i vårsolen!
Ha en fin söndag!

Puss och kram/H

Charlie sa ... sa...

Mattias: det är rosor på Park Avenue. Good ;)

Charlie sa ... sa...

Helena: Raffedukning! Jag fotade massor men det här bordet hade "it" tyckte jag. Perfekt med Willab och titta på växter. Jag har fått nys om en matmarknad som jag vill kolla in. Puss o kram!

Annika sa...

KVINNA!! Snacka om att DU har blick!! Jag bara baxnar över bilderna.
ja, vilken fin dukning! WOW!!
Lovely, som bara den!!
OCH ja, jag är avis på er som bor så nära Manhattan...Ska inte klaga över DC heller, men NYC är NYC...
KRAM!!!!

Charlie sa ... sa...

NYC har något speciellt, håller med! Jag har en kärleksaffär med den stan...kom hit första gången då jag var 7 år och jag minns exakt hur det kändes. Det kanske kan bli ett blogginlägg :=) DC är ju underbart med Georgtown och alla läckra museum, the White House...wow!

Snart är du här iallafall och får fota med din nya fina kamera!! Stor kram!

Gabriella sa...

Den där dukningen..ryser i hela kroppen.. av välbehag..

Jag älskar ju kulinariska upplevelser (vilket lika gärna kan var en enkel måltid, vid ett stånd i ett gathörn i ett annat land, som en 7-rätters på en Guide michelin krog (det senare har jag bara fått nöjet att ta del av en enda gång)..

Men en vacker dukning..jag säger bara det..Det är för mig, hälften av upplevelsen.

Kram till dig, Lotta, som delar med dig av alla dessa intryck!

Gabriella

anna of sweden sa...

Superfina bilder! Nu längtar jag dit igen. :)

Charlie sa ... sa...

Gabriella, jag blev också såld! Det var det bästa bordet. Det såg så inbjudande ut. Jag och god mat går också hand i hand ;) Kramar till dig! <3

Charlie sa ... sa...

Anna, tack! Man hinner bara hem så vill man tillbaka, agree...:)