onsdag 2 mars 2011

Living the brand


Jag konstaterar att bo här är många gånger som att knalla omkring i en Lexingtonkatalog.

Utan stor ansträngning prickade jag in två "Lexington locations" under loppet av några veckor. Helt oplanerat.

Hejsan!


Bläddrade bland mina bilder häromkvällen samtidigt som jag fick ett mail från Lexington Company.

Så, det första guldkornet är Lobster Landing.

Slöbläddrade i Lexingtonboken på NK i somras. Helt plötsligt stirrar Lobster landing ur boken. Hur har dem lyckats hitta det här hålet i väggen? Stället är fenomenalt i sin enkelhet, men ändå. Det ligger helt off, inget man springer på om man inte känner till att dem gör ljuvliga färska lobster rolls.


Den andra platsen är Colonial Inn. Som ligger granne med staden Lexington. Där äter man gärna söndagsbrunch. Dem har de godaste pannkakorna i Massachussets. Lexingtongänget hittade hit också.


Staden Lexington är precis så charmig som man tänker sig att den ska vara.


Varje småstad har sin egen karaktär, känsla. Man upptäcker det inte först, men efter ett tag ser man varje plats personlighet. Lexington marknadsför skickligt den här stilen och känslan. Och det är nästan på riktigt!

Det kryllar av små antikaffärer i dem här kvarteren. Jag är ute efter en långsmal bänk till terrassen. Som man kan duka upp på, lägga kuddar eller bara sitta. Jag ser någonting sticka fram under bordet, något vitt slitet. Perfekt.Jag kan rekommendera boken New England Style, av Anna Kasabian med förord av Tommy Hilfiger, för den som vill få se sköna bilder och platser från östkusten. Utgiven av Rizzoli i New York, som för övrigt är värt ett besök när ni kommer till NY. Det är bokhandeln där Meryl Streep förväxlade böcker med Robert De Niro i Falling in Love. Filmen har mycket typiska New York moments och tågscener in till Grand Central.

Avslutar med den här snyggingen. Allt från Lexington.

5 kommentarer:

Taina sa...

Jahaaaaa, det här du håller till. Vilken fin och smakfull blogg du har!

Kram kram

Charlie sa ... sa...

Tack Taina! Jag har just lärt mig hur man förstorar bilder så nu gör jag det hela tiden ;) glad jag blir att du tittar in här!

Kram!

Annika sa...

Ja, nog är det vackert i New England alltid. Läser just nu en bok av Elin Hilderbrandt och alla hennes böcker utpelar sig vid havet i NE.
Mersmak!
Kan förstå att det är som att bo i en lexingtonkatalog.
Kram!!

Ikigai Inredning sa...

Härliga bilder! :) kram/Helena

Charlie sa ... sa...

Annika: är boken bra? Jag har slarvat med min läsning, hamnat framför datorn eller iPhone istället. Not good!
New England och DC, ganska lika eller? Kram!

Helena: kul att vi pratade idag igen! Skön kväll du fick...kram