lördag 30 april 2011

LördagshängVisst är det härligt med en lugn dag ibland? Har längtat efter att slappa, bara ta det som det kommer. Kolla i mataffären, hälsa på hos blomsterhandlar'n Cyrus, stanna helt apropå någonstans, köpa choklad. Fixa innan Nepalresan. Vara hemma på eftermiddagen. Läsa en bok, se lite på film, läsa igen. Hitta den där sladden som varit borta ett tag. En siesta. Sitta ute och ta en kaffe. Fixa middagen när man är hungrig, ta ett glas vin. Rekommenderas xx


16 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åååå låter underbart! Och bilderna är som allltid så fina och härliga! Du ang mina kollage så gör jag dem i Picasa! Testa det!
Kraaam!!!

Charlie sa ... sa...

Saltis, jag skulle inte ha emot att ha lite mer slapp i tillvaron ;)

Tack för tipset - jag ska testa! Kram!

Kalaslotta sa...

Låter fantastiskt..speciellt "köpa choklad"..haha

Vem är den där sköna blomstergubben?

Charlie sa ... sa...

Jag har hittat choklad från Island av alla ställen! 73%

Blomstergubben är Cyrus, han är helt underbar

www.theflowerfall.com

Christina sa...

Ja det är så skönt att bara vara ibland och ta det lugnt. Kanonfina bilder, ser ut att ha varit en perfekt dag! Cyrus ser ut att vara en riktigt skön snubbe :-)

Desiree sa...

Slappar dagar är underbara. De brukar ofta bli till de bästa dagarna. Sådant känns lyxigt och precis det man behöver. Otroligt fin blomsterhandel.
Kram!

Anne-Marie sa...

Slappardagar är kanon. :) Jättebra sätt att ladda batterierna. Bilden med cykeln och vattnet ser ju ut som om den skulle ha kunnat vara tagen i Stockholm. Är det där du bor? Mysigt. Kramar!

Camilla sa...

Underbara bilder Lotta!
Hoppas att smällde i dig orddentligt med choklad, drack gott vin och bara njöt av lördagen;)

Kram

Annika sa...

Underbara bilder, helt fantastiska. SOm alltid härinne!!
Slappardagar ÄR underbara. Håller med!!
OCh snart åker du till Nepal. JÖSSES så spännande!!!
Kram!!!

Charlie sa ... sa...

Christina,

En riktigt skön snubbe :) titta gärna in på hemsidan så ser du vad jag menar. Det säger tjong inom mig när jag ser hans buketter. Han har snitsen!

Charlie sa ... sa...

Desirée! Älskar en slappardag då och då. Jag ska planera in det oftare :) lite fin blomsterinspiration är aldrig fel. Jag tror Cyrus skulle gilla Rosendal. Kramis

Charlie sa ... sa...

Anne-Marie, slappardagar är min grej helt klart ;)
Visst är det likt Stockholm, tänkte också på det när jag tog bilden.

Kram!

Charlie sa ... sa...

Haha Camilla, gillar ordet smälla i för det var precis det jag gjorde och det fortsatte i sus och dus idag!! Nu: back to normal :-)

Charlie sa ... sa...

Annika, visste väl att jag hade en slapparkompis ;)
Och ja, snart är det Nepal! Tänk på mig på fredag när jag lyfter fr JFK med Qatar Airways vid midnatt!

Kramar

Ulla sa...

Ljuvliga bilder. Haer har precis sista snon gatt bort, isen pa sjoar smalt och en blyg pasklilja forsoker titta fram. Sa vi ligger langt efter. Tanker pa dig pa fredag och onskar dig en fantastiskt resa. Har du vandrarskorna med dig ifall du far for dig att bestiga Himalaya. Lycka till med allt och NJUT!!!! Kram Ulla

Charlie sa ... sa...

Ulla gulliga du, tack! Jag hör av mig när jag kan. Skönt att snön snart är borta så ni får njuta av lite vår. Hoppas vi ses snart, har Ullabegär ;)

Kramar!