söndag 10 april 2011

Mitt i en polisutredning
Tänk er det här: söndag vid lunchtid, lite sightseeing på gång med Gunilla och Edward som tagit tåget hit från Manhattan, ska visa hur lugnt och fint vi har det här ute i suburbia. Åker till lilla stranden där jag dricker kaffe på morgonen.

Där väntar gula band som spärrar av, hundar, filmteam, polisbilar, poliser, en detektiv (i shorts).

Vi kliver ur bilen, kollar läget och vill veta vad som händer. Polisdetektiven går runt och pratar i mobiltelefon. När han är klar, kommer han fram. Storyn är denna: organ har flutit upp på stranden. Ett hjärta bland annat. Man är inte säker på om det är från ett djur eller en människa. Innan provsvaren kommer, behandlar man det som en mordutredning. Beachen är avstängd.

Till saken hör att en seriemördare härjar på Long Island. Åtta lik har hittats.

Kamerakillen från lokaltv riggar upp sin kamera och ber mig säga något. Det hela händer på några sekunder. Håret är på trekvart och som vanligt svamlar jag. Det låter lika illa som när jag för ett år sedan blev intervjuad av Channel 11. Obegripligt att jag en gång om året hamnar i lokaltv. Förra året var det i samband med iPadreleasen.

Vi hoppas att allt är under kontroll, att ingen råkat illa ut. Vi åker vidare för god brunch i Westchester, till The Bedford Post som Richard Gere och hans affärspartner Russell Hernandez köpt och renoverat.

17 kommentarer:

Desiree sa...

Usch fy vad hemskt! Hoppas innerligt att de får tag i den där seriemördaren. Läbbigt! Sköt om dig.
Kram!

Charlie sa ... sa...

Tack! Mycket oväntat. Jag följer upp storyn när jag vet mer.

Kram!

Gunilla sa...

Hahahahahahaha!!! Vilka fina bilder det blev!

Anne-Marie sa...

Usch, vad otäckt med en seriemördare. Håller tummarna att de får fast personen snarast möjligt. Jaha, så du är litet lokalkändis. :) Du får berätta mer när du har mer information. Kramar!

Camilla sa...

Ojoj, du är ju värsta TV-stjärnan:)
Otäckt med den där seriemördaren. Man undrar ju om de där kroppsdelarna tillhör en människa eller inte. Å andra sidan verkar det ju märkligt att någon slänger djurhjärtan i sjön.

Kram

Charlie sa ... sa...

Gunilla,

Jag smällde av när jag såg det här. Det rullade hela kvällen *garv* :)

Charlie sa ... sa...

Anne-Marie,

Hoppas också dem får fast LI-mördaren. Oväntat med dramatik på vår lilla beach och jag hade inte tänkt mig att synas i lokaltv ;) hehe

Kram!

Camilla,

Varmt välkommen hit och roligt att du lämnade en kommentar!

Jag håller med men det behöver inte vara omöjligt. Dem tror sig veta idag vilket det är. Jag följer såklart utvecklingen med spänning!

Annika sa...

Ja, du, jag läste om de där seriemorden. Alltid lika otäckt!
Måtte de få tag i honom snart (för det är klart att det är en man).
OCH du, du hamnar på the news titt som tätt.
KUL, måste jag säga :-) Alltså att du blivit tv-nyheternas gunstling.
KRAAAM!!!

Ulla sa...

Horde mycket pa nyheterna igar om seriemordaren pa Long Island. Verkligen otackt. De tog aven upp andra fall av seriemordare - 17 offer hade en av dem pa sin "meritlista". Charlotte, du blir snart tillfragad om du vill gora ett guest appearance on Law and Order, ett av mina favoritprogram. Hall dig borta fran stranden ett tag och skot om dig. Kramar!

Annakarin sa...

Du är ju jättefin & ser ju helproffsig ut! :) Du borde söka till CSI

Charlie sa ... sa...

Annika,

Jag förstår inte hur jag lyckas dyka upp där det är en kamera hela tiden. Det roliga är att det var precis samma tid förra året, med iPad. Jag börjar få snits på det här snart :)


Kram!!

Charlie sa ... sa...

Ulla,

Law and Order haha, det skulle vara något ;)
Läskigt med serial killers. Det en sak att sitta hemma i TV-soffan och se en deckare, en annan att se saker och ting live. Hoppas dem hittar den här galningen nu! Tur att ni har det lugnare i VT.

Kramar!

Charlie sa ... sa...

Annakarin,

Du smickrare där....:) Kramar!

Gabriella sa...

Ryser ... kalla kårar längs ryggraden..brr

Men för övrigt tror jag att du passar utmärkt framför kameran. Some have it..some don't och jag är övertygad om att du tillhör första kategorin. Vant TV-folk känner av sånt :-)

Spännande att se på vilket sätt du skall involveras i TVn's värld nästa år <3

Charlie sa ... sa...

Haha! Jag jag vet inte...pinsamt tycker jag själv :) Däremot undrar jag vad det kan bli nästa år månne. Ett tag åkte jag bärgninsbil en gång om året, men den trenden har jag brutit nu!

Ps. det var rådjurs organ som flytit upp. Puh!

Gabriella sa...

Rådjursorgan..sicken tur! Här vimlar det av rådjur! Så vackra men dessvärre mumsar de gladeligen upp all min blomster :-(

Ska ha denna incident i bakhuvudet för vem vet vilken dag det flyter upp en del från ett rådjur på våran strand..bra om jag inte blir alldeles hysterisk på en gång - om inte annat för att då kunna tänka klart..

Ha en fortsatt bra vecka Lotta!

Kram,

Charlie sa ... sa...

Gabriella, jag vet! Dem där söta rackarna som käkar upp halva trädgården minst. Om jag minns rätt så är dem inte så förtjusta i påskliljor.
Och det kryllar av dem, här också!

Hoppas verligen inte att ni behöver vara med om något liknande.
Ha en fin vecka du också Gabriella <3