tisdag 19 april 2011

SnabbhandlaJag gillar CVS och har en förmåga att typ handla schampo, batterier och tuggummi för att det saknas i sista minuten. Gillar att kunna åka iväg och vara hemma igen på sju minuter. CVS har allt utom grönsaker, nästan. Hissmusiken ger mig en speciell feeling och det doftar kräm,rengöringsmedel och heltäckningsmatta. Det är strålkastarljus, oglamoröst, men effektivt.

Nu har jag tankat på i sminkväskan, handlat flera "buy 1 get 1 free" och gratisläst lite tidningar. Påsken är i full swing på CVS.

...och hemma väntade sedan en kopp te och filmen Man on Wire

12 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Gillade du filmen?
Vi har den i vår netflixkö men har ännnu ej sett den. De jag hört sett den säger att den är jättebra.
och påsken börjar synas i vissa affärer nu. Särksilt kanske "pharmacies" som CVS, Whalgreens och Duane Reade.
Kram!!

Min plats i solen sa...

Hej Lotta!

Det låter som du hade en väldigt trevlig shoppingtur. :) Och jag som tycker att påsken är en explosion av färger här i Sverige. Av dina bilder att döma är en ingenting mot den färgexplosion som sker borta hos er. ;)

De kvinnliga familjemedlemmarna här hemma laddar inför nästa veckas stora bröllop. Kungliga bröllop gillar vi och vi funderar på att köra repris på förra årets grej med middag och hela köret framför tv:n. Lite extra laddar vi också för London-känslan eftersom vi snart styr kosan dit på semester. :) Men först blir det påsklov och påskfirande för hela slanten här hemma. :)

Ha en fin påsk Lotta och ta hand om dig!

Kram Lotta

Anna-Maria sa...

Trevligt med shopping! :)
Här är det inte alls mycket påskgrejer - det handlar mer om jesus här än kycklingar och påskägg... :(
Men ledigt har vi ju iaf, och det är ju inte dumt.
Glad påsk!
Kraar

Charlie sa ... sa...

Saltis,

Jag började titta och ska fortsätta idag och jag tycker den verkar jättebra. Jag är faschinerad över hela grejen och det pirrar i magen bara jag tänker på vad han gör. Fina bilder från NYC och då speciellt också från WTC när husen byggdes.

Jag gillar amerikanska pharmacies - dem har mer och lite till, ger mig en "USA-känsla" för det är något där som är så speciellt som jag tycker om.

Kram!

Charlie sa ... sa...

Hej Lotta!
Så härligt att fira påsk hemma och ladda inför bröllopet. Trevligt att ni fixar och gör fest av det hemma också! London är supertrevligt, jag saknar att åka dit. Det var många år sedan nu. Jag förstår om ni längtar.

Färgexplosionen är ganska koncentrerad och bilderna är ett bra exempel på hur det kan se ut. Jag pyntar med svenska fjädrar och har tulpaner också, känns bra. Som du kanske sett har vi laddat upp med svenskt godis och påskägg, det blir gott ;)

Ha en jättehärlig påsk ni med Lotta!

Kramar!

Charlie sa ... sa...

Anna-Maria,

Ja, påsken och traditionerna varierar runt om i världen. Skönt med ledigt, förhoppningsvis äta lite gott. Hoppas ni har skönt väder! Jag saknar alltid de söta påskkärringarna och alla vackra påskris.

Kram!

Anne-Marie sa...

Det ser ut som påsken i vår Rite-Aid. :) Säkert inte lika stor affär som CVS, men litet samma stuk. Såg i ditt förra inlägg att du snart är på väg på en lång och exotisk resa. Det skall bli roligt att följa den via din blogg. :) Ha en find påsk! Kramar!

Camilla sa...

De där chokladpåskhararna verkade vara i maxi-storlek:)
Jag gillar också CVS och Rite Aid när det gäller att köpa smink för det är alltid något till väldigt bra pris.
Brukar ladda upp med x antal flaskor nagellack från Sally Hansen. Sitter ju urbra och mycket dyrare här hemma.

Kram

Charlie sa ... sa...

Anne-Marie,

Rite-Aid och CVS, ungefär samma :)
Ja, nu närmare sig resan och jag har precis haft ett samtal med kollegor i Nepal. Det blir en lång och hoppas jag, fantastisk resa. Jag hoppas kunna blogga "direct from the field" men annars blir det en uppdatering när jag är tillbaka!

Önskar dig en fin påsk också!

Kramar

Charlie sa ... sa...

Camilla,

Big size är det! American style ;) Smink och sånt är perfekt på pharmacies som CVS och Rite Aid. Mascara t ex halva priset mot Sverige. Bra att ladda upp! Jag köpte igår en iPad som ska till Sverige för 3,200 kr. Det gör stor skillnad nu med förmånlig dollarkurs och 6% moms.

Kram!

Ulla sa...

Sitter pa bibblan eftersom farmor inte har internet. Aker tillbaka till Vermont imorgon. Underbara bilder som vanligt. Vill onska dig och familjen (oj vad Gabriella har vuxit och blivit unga damen och jattesot) en riktigt GLAD PASK. Vilken resa du har framfor dig. Fantastiskt! Lycka till. Kram Ulla

Charlie sa ... sa...

Glad Påsk till er Ulla! Miss you!

Hoppas ni haft sköna dagar i Mass. Nu har nog våren kommit igång i Vermont, tror du inte? Resan blir one of a kind...jag har svårt att ens tänka mig att jag faktiskt kommer att vara iväg om två veckor. Vi flyger via Qatar! I will keep you posted.

Kramar! Safe drive xx