lördag 5 mars 2011

Brunch, brunch

Mat! Vad vore livet utan mat. Jag tänker hela tiden på vad jag ska äta. Jag dras till mat, blir förförd och glad av mat. Äter som en truck driver och dessutom det mesta, har alltid gjort det. Älskar kokböcker men tittar mest.

Karolina inspirerade till att börja dagen med en vitamindrink bestående av blåbär, björnbär och hallon från i somras. Sedan var det dax för den efterlängtade brunchen: kaffe, mimosa, scrambled eggs, country potatoes, french toast. Först stannade vi till och tittade om gårdens wool shop var öppen. Det var den inte, men fåren var där och dem stirrade intensivt på mig. Hela gänget som ni kan se. Därefter tog vi vägen förbi Pound Ridge's trevligaste antikaffär och kom hem med en gammal registreringsskylt, kan alltid vara bra att ha. Tror jag såg en hos Desirée från Alabama som var fin! Men folks, släng aldrig något. Allt går att sälja.

Ha en fortsatt skön lördag eftermiddag eller kväll beroende vilken tidszon ni befinner er på xx

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt underhållande blogg, Lotta! Vad du är duktig på att förmedla dina tankar och vilka härliga bilder du tagit.
Tänk om jag kunde trycka på en knapp och, swisch, var jag hos dig..:-)
Det vattnas i munnen på mig när jag läser om brunchen och ser bilden på drinken! Jag vill också! Frukostdags här så jag får väl göra lite scrambled eggs och en smarrig fruktdrink själv..
Ha en riktigt fin dag!
Kram, Gabriella

Charlie sa ... sa...

Gulle dig!! I bet du skulle ha en väldans fin blogg.
Idag blir det inte lika avancerad frukost men väl iskaffe (!) som jag dricker varje helg. Kan inte sluta med det :) Det är tidig morgon här och runt lunchdax hos er. Hoppas ni har en fin söndag. Blev SÅ glad för din kommentar. Kram!

Helena sa...

Hej vännen!
Underbara bilder, och fårskallarna var ju också söta, men såg lite enfaldiga ut, hihi...

Nu har jag varit med Alex och hämtat skåpet på loppisen, det kommer att bli fint när jag målat och fixat om det.
Erik stod vid spisen när vi kom hem och gjorde pankisar, så Alex och jag har tryckt in ett antal var med glass och jordgubbssylt.. Mums!

Tack för hjälpen med rekommendationen, det var fantastiskt fin!

Ha nu en härlig söndag!
Hörs snart igen!

Puss och kram1

Annika sa...

Vad härligt med en äkta god BRUNCH!! OCH så kul att se alla bilder från dina omgivningar. FINT!!
Vilket otroligt mysigt brunchställe!!
KRAM!!!

Charlie sa ... sa...

Helena: ni fixar så bra! Vill också ha pankisar...puss!

Annika: Matvrak som jag är....smasken var det och riktigt trevligt! Det ligger i New York State men bara 40 min från oss. En pärla! Kram!!

Anne-Marie sa...

Visst skall man unna sig att äta gott. Härliga bilder från dina omgivningar. Gillar fåren. :) Kram!

Charlie sa ... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Charlie sa ... sa...

Jag stavade som en kratta så jag fick radera min förra kommentar!

Ja, fåren var härliga det tycker jag med Anne-Marie! Det var så oväntat. En riktigt fin lördag blev det med god mat. Jag kände att våren är på gång, skönt! Kram!

Ulla Yaskell sa...

Hej igen. Jag skickade en kommentar tidigare idag, men vet inte om du fatt den. Hursomhelst, sa ar din blogg jattetrevlig. underbara bilder och mycket underhallande text. Jag beundrar dig. Hur har du tid med allt detta. New York lockar for bade Anna och mig och vi vill sa garna aka dig pa en laaaang weekend, men vi maste hitta tiden nar inte hon har skola och massa jobb. Men det kommer, det kommer. Tack for en jattefin blogg och skot om dig. Kram Ulla

Ulla Yaskell sa...

Du vet att brunch ar nagot jag alskar. Det ser urmumsigt ut. Kram Ulla

Charlie sa ... sa...

Hej Ulla!! Så glad jag blir för din kommentar! Kommer du och Anna hoppas jag vi kan göra en brunch ihop. Jag älskar också brunch...drömmer fortfarande om den på Colonial Inn <3 Kramar!

Ulla Yaskell sa...

Sjalvklart hor jag av mig om och nar vi kommer, men vi pratar mycket om att aka till New York och gora staden. Hast och vagn i Central Park, garna en biljett till nagon show pa Broadway och givetvis shoppa, shoppa, shoppa. Maste nog ta Colonial Inn nar vi aker till Mass nasta gang. Det ar verkligen ett tag sedan vi var dar och nu langtar jag. Kram Ulla