tisdag 22 mars 2011

Maintenance requirementsDet är inte bara bilen som ska in på 3000-mila service, undertecknad är också bokad för en rejäl genomgång. Det som framförallt börjar hända är att jag ser så dåligt på nära håll. Det fungerar inte med mina vanliga brillor. Jag tar av och på dem hela tiden. Jag brukade tänka "ja, ja" när jag såg någon ta av sig glasögonen när dem läste menyn på en restaurang. Eller laddade upp med ett par läsglasögon på bordet. Såna där bensinmacksbrillor skulle inte landa i min handväska på ett bra tag, det var jag övertygad om.

Fel, fel, fel. Nu är jag nästan där. Vad gäller övriga kroppsdelar är det ingen superkris, men låt mig säga så här, det är bra att göra en check då och då, eller hur?

Men allvarligt. Känner mig i hyfsat bra form och hoppar över erbjudandet från Groupon idag om en Brazilian Wax, det låter som en over kill. Jag börjar med optikern.Nu vore det skönt att sitta i en sån här bakelsefåtölj och läsa en bok som på den gamla goda tiden, rakt upp och ner utan att ta av eller på någonting.


5 kommentarer:

Annika sa...

Borde också beställa tid för allt sånt där.
jag har aldrig gjort en riktig synundersökning tex. OCh det ska man ju göra.
Borde också beställa tid för en läkarundersökning, en physical.
Vilken otroligt mysig fotölj. Är det hemma hos er?
Supermojj!!
KRAM!!!

Kalas Lotta sa...

Haha, jag är likadan. Gjorde en grå starr operation för 7 år sedan och man bör gå på undersökning vartannat år. Kanske borde boka min första efter operationen snart...

Det där andra...OB...min skräck. Jag är inte den rädda typen men det där är läskigt i mina ögon. MÅSTE dock.

Fin du blev i håret förresten, tjockt hår är min dröm. Lyllo dig!

Charlie sa ... sa...

Annika: japp, det tar emot men lika bra att hålla koll på saker och ting. Fåtöljen finns inte hos oss men jag tyckte den såg skön ut och gjorde ett statement.

Kram!!

Charlie sa ... sa...

Lotta: me too!! OB är klart värst och jag drar på det in i det sista. Det är inte my favorite activity så att säga. Funderar på att klämma in allt på en dag så är det gjort. Du ska absolut kolla upp ögonen. Jag vet en superbra optiker om du behöver tips.

Blev glad för att du tyckte håret blev ok! Nu är det tillbaka i normalläge: uppsatt med en klämma för det mesta ;)

Anonym sa...

Grattis till några "vuxenpoäng"! Fick mina "+1-or" för något år sedan! Enligt min optiker händer något vid 45-årsåldern...
Kram
Anne