söndag 27 mars 2011

Think SpringWhat a treat with a sunny Sunday. I can not resist sharing some more photos from the southern part of Connecticut. I especially enjoyed having lunch outdoors and working on my freckles. Have a great Monday everyone! xx
11 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Vilka härliga bilder Lotta! Det är ju bara så härligt med vår! Hoppas du får en bra vecka!
Kramar

Charlie sa ... sa...

Hej Anne-Marie! Tack, vädret har verkligen varit perfekt. Jag gillar när det är lite krispig luft men ändå soligt och varmt när man sitter i lä. Tyckte om lökarna vid bäcken. Måste åka tillbaka och se vad det blir för blommor (sista bilderna).

Önskar dig också en bra vecka! Helgen går så snabbt ibland :)

Kram!

Anne-Marie sa...

Vet inte om du förväxlade mig med någon med mycket likt namn? Nu är det Kärrdals-Anne-Marie som skriver. :) Men så härligt med våren hos dig. Jag var inne i Mt Shasta igår och det var snöhögar överallt som var flera meter höga. Lade ut några bilder på min blogg på all snö. Skulle gärna komma och ta del av din vår. Kram!

Saltistjejen sa...

hely UNDERBARA bilder! Wow! Det är så hissnnde att allt detta finns så nära NYC tycker jag! Nu är våren ändå på gång trots att det är lite väl kyligt just nu. Jag längtar efter vårvärme. INTE sommarvärmen dock. DEN kan gärna få vänta lite. Men vårvärmen vore najs.
Kramar!!!

Charlie sa ... sa...

Oj, förlåt både Anna-Maria och Anne-Marie, jag läste fel! Ja, jag trodde det var du Anne-Marie ;)

Vi tar det från början då!

Anna-Maria: tack för gulliga kommentaren!

Anne-Marie: Jag ska titta in hos dig och få se snöhögarna!! Nu får snön ge sig tycker jag, ni behöver vår i Mt Shasta också :) Våren var i allra högst grad närvarande i helgen och jag kände det i hela kroppen. En skön känsla!

kramar!

Charlie sa ... sa...

Saltis, hej!! Vad glad jag blir att se ditt namn och att du kikar in här, välkommen!

Visst är det helt otroligt att detta finns så nära NYC, jag tänker ofta på det. Det ger en ännu större wow-känsla många gånger. Det finns till och med delar som påminner om skärgården. Jag ska ta mig en tur och fota lite snart.

Vårvärme, ja! Behöver inte heller sommar humidity. Igår satt jag ute och åt lunch, till och med barärmat. Det funkade fint då det var helt i lä.

Kramar!!

Annakarin sa...

Oj oj oj vad härliga bilder! Underbart att få en liten glimt av ditt liv "over there". Du borde sälja bilderna dyrt till något glossigt magazine ;)

Charlie sa ... sa...

Hej bästa Annakarin!!! <3 haha, jag kommer nog inte så långt med mina iPhone bilder men framförallt är det roligt. Glad jag blir för att du tycker om dem iallafall :)

Annika sa...

Ja, nog är det löften OM VÅR i dina bilder!
Underbara!
Sådäör härligt vårtidigt.
Nu ska vi bara ha hit lite värme också!!!
Kram!!

anna of sweden sa...

Alldeles underbara bilder!

Charlie sa ... sa...

Annika: det är ljuvligt med vår i luften! Jag är ganska ok med att det inte är så varmt ännu, men jag längtar såklart efter den där riktigt sköna vårkänslan. Kramar!!

Anna: tack!