torsdag 31 mars 2011

LaddarIdag ska jag har konferenssamtal med arbetskamrater i Rom. Efter det är det dax för fredagskonceptet som börjar med att vi går ut och tar en lunch - till stället som ni ser på bilden. Litet, gott, vänligt. Äter nästan alltid samma meny: börjar med musslor i vin- och vitlöksspad, fortsätter med medelhavssallad och så en espresso på det.

En annan bra ovana är choklad. Mörkt ska det vara, inte en procent under 70. Vet inte hur det gått till, men nu kan jag nästan bara äta mörk choklad. Jag köper både i lösvikt och chokladkakor. Visst är det gott att doppa jordgubbar i choklad? Jag har ett Godivamedlemsskap och tur för mig så finns dem i alla köpcentrum. Så jag kommer alltid på någon bra anledning att gå in. Att det är fredag räknas väl som en av de bättre?

Det är lite ruggigt här nu, regnar och känns kallt. Jag fick en längtan till en tidig sommardag.

Ha en fin helg alla! xxBild från mixr.se

8 kommentarer:

Annika sa...

Vilka härliga bilder!!
Har du Godivamedlemskap!! Låter som rena, rama drömmen för en godiva-älskare som jag! Fredag är en bra dag att äta choklad på, det ska jag också göra!!
KRAM!!

Kalas Lotta sa...

Ska nog ge den där restaurangen en till chans...moules och medelhavssallad låter ju sjukt smarrigt.

Enjoy.

Choklad har magiska effekter, även om det är ruggigt ute så kommer du känna värmen inifrån...mmmm

Tjing!

Saltistjejen sa...

Vilket jättebra fredagskoncept tycker jag!
Låter som du kommer få en strålande fredag trots vädret.
Kramar!

Charlie sa ... sa...

Annika: rekommenderar varmt ett medlemsskap. Man får alltid något gott med sig. jag knallar ofta in och när jag handlar så kollar jag om dem har någon special för medlemmar, hehe. Det brukar dem ha! Jag har tjuvstartat med lite Lindt nu :)

Kramisar!!

Charlie sa ... sa...

Hej Lotta! Jag vet att ni hittat er favvorestaurang här i kroken som jag är supersugen på att testa, men den här lilla godingen är så nära, gångavstånd. Det är helt ok för en lunch tycker jag!

Chokladen jag tog nu har redan börjat verka...:) Ciao!

Charlie sa ... sa...

Hej Saltis, du är väl på Children's Museum of Manhattan när jag skriver det här. Själv sitter jag och gör budgetprognos men känner att jag får ge mig snart. Nu är det 100% helg för mig också.

Kram och hoppas ni haft en trevlig eftermiddag!

Desiree sa...

Jättefina bilder. Man blir otroligt sugen på choklad då man ser dina bilder. Jag gillar också mörk choklad, inte under 70%. Så himla gott! Vad nice med fredagslunch på resturangen. Det lät också väldigt gott det du brukar beställa. Ha en fin helg.
KRam!

Charlie sa ... sa...

Hej Desirée!! :) Det har blivit en trevlig vana att skippa att äta framför datorn på fredagar (så ofta det går). Det finns en liten cafeteria på arbetet som vi kan gå till och vill man micra sin mat går det också. Tyvärr är det mest möten och stressigt rent generellt så jag äter på mitt rum. Helt andra lunchvanor här än i Sverige. Den här lilla krogen ligger 5 min bort. Perfekt!
Idag ska jag ladda upp med lite mer choklad.
Ha en fin lördag. Snart åker ni antar jag? Härligt!
Kram!