lördag 21 maj 2011

Lunchdate, kardemumma & godis från Sockerbit





Så var den då här, dagen som jag längtat efter. Äntligen skulle jag få träffa många av de tjejer som bor i USA och som skriver om sin vardag här. Vi har en hel del gemensamt och läser varandras bloggar nästan dagligen, men det är trots allt en annan känsla att ses på riktigt.

Jag var pirrig. Tänk om jag är en viss person i bloggen, men utstrålar något annat. Sådant tänkte jag på, lite grann. Men mest var jag överväldigad hur härligt det var att ses, hur roligt det var att flera t ex Annika, Anna, Jenny, Petra och Åsa åkt ganska långt för att komma till vår lunchdate.

Så glad för att ni gjorde det.

Vi åt gott, drack vin och köpte läckert godis i West Village. Jag har ont i magen tjejer.

Vi gör om det, va?


































16 kommentarer:

anna of sweden sa...

Så kul att ses. Men jag ville ju prata mer! :)

Kram!

Desiree sa...

Tycker jättemycket om alla dina fina ögonblicksbilder på gänget. Bloggträffar är alltid himla kul men visst lite pirrigt om man inte har träffats innan. Jättekul med alla härliga bilder.
KRam!

Magdalena and Co in US sa...

Så fina ni är allihop! Vad roligt att ni kom till godisaffären också. Kul att se bilder! Kan tänka mig att tiden gick fort :) Kram

Charlie sa ... sa...

Anna - jag med! Men ändå glad att vi hann ses innan ni åker. Kram!

Charlie sa ... sa...

Tack Desirée! Det var svårt att fota inne på The Green Table (iPhone har sina limitations!) men jag är mycket nöjd med utomhusbilderna och från Sockerbit. Skön stämning var det!

Kram!

Charlie sa ... sa...

Magdalena - det var minuset, att tiden gick så snabbt och att alla inte hann och prata med varandra! Många bor ju inte "runt hörnet" och det har både flugits flygplan och åkt Amtrak för att komma hit...men vi sågs iallafall och hann med smågodis :)

Kram!

Annika sa...

Vilka finfina bilder!!!
Det var sjukt kul att ses!!
Jag skulle också ha velat prata mycket mer. Nästa ggn får vi ta mer tid.
DET var så roligt, roligt, roligt att ses!!
OCH tiden gick ACK så fort. Alldeles för fort.
Visst ska vi göra om det.
Stora, stora kramar!!!!

Charlie sa ... sa...

Annika! Japp, en BRA dag - spännande! Troopers var ni, du och Anna som åkte tåg så länge.

Nu är godiskiosken stängd hos mig!

Kram!!

Annika sa...

Hos mig med. STÄNGD!! Öppnas på lördag igen!
:-), inte förr.
OK att åka tåg, men nog sjutton var jag trött då jag kom hem. Peter hämtade mig vid Union Station och det var sååå skönt...
Kändes så märkligt att åka upp och ner till NYC bara över dagen.
KRAM!!!

Taina sa...

Ajajaja, blev det för mycket godis? Jag har inte rört så mycket av mitt än. Har liksom inte haft tid, för igår kväll kom Jonas och hämtade mig från tåget, tillsammans med grannarna och vi fortsatte utgång i Hartford. Idag? Trött som ett as!

Det var himmelens kul att träffa dig igår! Ville givetvis ha mer tid och höra allt om Nepal!

Kram kram

Charlie sa ... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Saltistjejen sa...

Åååå det var såååå GALET ROLIGT att ses! Och superkul att äntligen få träffa dig också Lotta. Hade gärna pratat mer, men som alla redan sagt så var ju tiden försvinnande kort i sammanhanget.... ;-)
Men har du vägarna in till stora staden framöver HÖR AV DIG innan så kanske vi kan ses på en fika?! :-)
KRAAAM!
Haha kan dessutom säga att M blev jätteglad över godispåsen. Vi åt en hel del redan igårkväll men har inte dödat den än.... ;-)

Charlie sa ... sa...

Taina, du är störtskön!! Gillar att ni fortsatte i Hartford efter NYC!! Förstår om du är trött, jag är trött fast jag bara har ätit godis sedan igår (nåja, jobbat lite också).

Jag ville verkligen prata mer med dig!! Det får vi ta igen.

Kram härliga du!

Ps. tog bort första kommentaren för jag kan inte stava längre. Det såg bara helt knasigt ut

Charlie sa ... sa...

Saltis, äntligen! Superkul att se dig! Jag ville prata mer! Jag hade ju längtat efter det här, så gick det så snabbt. Men vi kan ta igen det, eller hur? Fika gör jag SÅ gärna.

Jag blev poppis med min godispåse också. Märkligt nog är det LITE kvar, det tar jag med mig till jobbet imorgon och charmar mina kollegor med. Dem behöver lite Swedish i magen ;)

KRAAAMM fina du!!

Loppan flyttar västerut... sa...

Härliga Charmiga Charlie!

Tack för en grymt härlig date, tiden gick för fort bara. Hade gärna lyssnat mer på dina berättelser om Tibet och annat. Nu har jag hittat din blogg, och det är jag väldans glad för. Och galet imponerad av dina mobilfoton, vägrar tro att jag har samma möjlighet som du, tror att din mobil är dopad eller något. Underbara bilder, du är talangfull. Å tack för krafset du bjöd på, socker-nötterkrafs. Så gulligt o gott.

Stor kram

Charlie sa ... sa...

Hej härliga Åsa!! Vilken tur jag hade, som fick sitta emot dig! Det gick för snabbt bara. Men vi hann iallafall konstatera att vi båda tycker om kardemumma....det gillade jag!

Du är för skön, en dopad mobiltelefon. Well, inte mig emot. Vi har en bra relation iallafall ;) Och sågspånskrafset...jag får i mig lite varje dag. Har kommit på att det var gott med jordgubbar!

Din blogg är bookmarked hos mig!

Stor kram