tisdag 2 augusti 2011

Den gula känslanGult - sommar, eller hur? Jag spanade efter allt gult just nu runtomkring mig och hittade en del, här är några detaljer som ger den där sköna sommarkänslan


Hoppas du känner den också och njuter av fina augusti
12 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Färgidén är härlig. Jag har tillämpat den någon gång nu och då, sökt en färg i vardagen och det blir oftast väldigt trevlig sammansättning. Undrar om jag skall tänka på grönt idag:)? Få se hur det går.

kramar från Karin som beundrar dina fina bilder

Anne-Marie sa...

Kul idé med färgteman. Du hade den blå känslan för ett tag sedan har jag för mig. Håller med Karin om att dina bilder förmedlar något speciellt och är inspirerande. :) Kramar!

Miss Marie sa...

Håller med, gult är underbart somrigt! :)

Coolaannna sa...

Vilka fantastiska bilder du bjuder oss på! OCh mitt hjärta värker efter USA. Blir nog inte nöjd förrän jag har tagit med familjen dit!!!

Till hösten ska jag gå en fotokurs och lära mig om min kamera!!!

Ha en fin dag! // Kram Anna

Ulla sa...

Inatt hade vi bara 11 grader C. Undrar om frosten kommer snart!!!! Men nu glommer vi det och tanker pa gult och sommaren. Lackra, underbara bilder som vanligt. Ha en skon sommardag och vi hors snart igen. Kram Ulla

Fröken fräken sa...

Mmm gult, just nu har jag gula tomater som äntligen är redo att ätas och mina gula änglatrumpeter står i blom. Det känns som att den här delen av sommaren är gul

Kram

tinajo sa...

Så härligt det ser ut på dina fina bilder - och ingen dryck är godare än dem med aprikos eller mango. Jag är beroende minst sagt, tyvärr är det svårt att hitta aprikosdryck/juice här i Sverige tycker jag. Fattar inte varför?!

Christina sa...

Ja inte är gult fult! Stod och fingrade på en gul kjol igår, borde kanske ha köpt den :-) Tänk att det redan är augusti, helt galet!
Kram!

Casa of Mia sa...

Underbart! Gult hör sommaren till, jättefina bilder.

mammaxtre sa...

Så påhittig du är med färgtema. Jag känner av fina augsuti, och jag njuter av densamma.

Ha det gott

Charlie sa ... sa...

Hej alla fina och tack för era sköna kommentarer! Karin, Anne-Marie, Marie, Anna, Ulla, Fröken, Tina, Christina, Mia, Lotta...wow!!

Jag har precis kommit hem efter en lång dag och det här vad precis vad jag behövde. Ni gör mig glad!

Kramar!

Magdalena and Co in US sa...

Vad roligt med färgteman tycker jag också. Väldigt inspirerande Kramar