måndag 6 juni 2011

Cape Cod



Ibland får en plats en alldeles speciell plats i ens hjärta. I all sin enkelhet, just för sin naturliga skönhet utan krusiduller och något extra påslag, är jag förälskad i Cape Cod.

Om jag ska sammanfatta dagarna så blir det så här:

Key lime pie, sol, sanddynor, hav, sälar, Budweiser, jeans, hummer, ostron, frukost ute, hemmagjord glass, snäckor, stenar och mycket skratt

Det bästa är att man kan ha många sådana platser, eller hur?









































28 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

LOTTA! Du är bara så världsabäst på att fota. Underbara bilder. Ni ser ut att ha haft det väldigt bra. Man kan samla på sådana platser, absolut. Det gör jag, o nu har jag fått ytterligare ställe att vilja besöka. Ser fantastiskt ut!
Kram

Saltistjejen sa...

Så fantastiska bilder! Vilken känsla! Jag kan nästan känna vinden, solen och dofterna. :-)
Ni verkar haft det helt underbart!
:-)
KRAM!

Camilla sa...

Vilka härliga bilder!
Jättemysigt ställe med helt rätt kustkänsla verkar det vara.
Den där lobstern såg ju lite grym ut;)
Det verkar som ni hade en helt underbar helg.
Kram

Magdalena and Co in US sa...

Men vad läckra bilder, förstår att du gillar det stället. Jag skulle nästan kunna kalla ditt inlägg "längtan" - för när man ser bilderna längtar man dit. Key Lime Pie - MUMS. Och som du skriver, fasen vad bra att man kan ha flera sådana platser. Kram

Christina sa...

Wow vad härligt!! Vill bara sitta i en av gungstolarna och ta det lugnt efter en dag på stranden. Vill verkligen åka dit, hoppas att det blir tillfälle för en semester på östkusten någon gång. Du kan verkligen förmedla känslor genom dina bilder! Kram!

mammaxtre sa...

Men så fina bilder. De är underbara. Vad härligt att få uppleva allt detta tänker jag.

Ha det fortsatt helt underbart!

Anonym sa...

Helt underbart, Lotta!! Vilka bilder! har aldrig varit Cape Cod! Men jag skulle så gärna vilja åka dit.
New England då det är som allra "skärgårdsbäst".
Vad LIKA ni är du och din dotter!!
Japp, det är så finurligt att man kan ha flera platser att älska.
Kramar från Reston-Annika som inte kan googla in här :-)

Desiree sa...

Vad kul att få se dina bilder från Cap Cod. Ser riktigt nice ut. Mysig helg ni fick där med strålande väder. Var det kallt i vattnet eller kunde ni bada? Otroligt vad klart och vackert vattnet ser ut att vara. Ostronen såg goda ut.
Nice :-)
KRam!

Min plats i solen sa...

Åhh Lotta, nu kom ju de där underbara bilderna från Cape Cod och nu förstår jag verkligen varför detta är en av dina absoluta favoritplatser. Otroligt vackert och vilka fantastiska bilder du bjuder på. Du och din Iphone utgör ett utmärkt team. Dina bilder får mig att vilja åka bums. Tack för att du delar med dig av dina amerikanska pärlor! :)

Sköt om dig vännen!

Kram Lotta

anna of sweden sa...

Åh, så fint! Cape Cod är ett av de ställen jag önskar att jag hunnit med under min tid här.

Charlie sa ... sa...

Åsa!

Du är för go. Tack! Du myntade uttrycket, you know what. Telefonen och jag kör på. Det var lätt att hitta mycket att fint på Cape Cod. Mersmak!

Kram

Charlie sa ... sa...

Saltis,

Det går smidigare än vad man tror att åka till Cape Cod, vi åkte runt 9 och var framme lagom till en sen lunch. Trevlig väg! Vinden och solen var ljuvligt. Tack för din fina kommentar!

Kram

Charlie sa ... sa...

Camilla,

Jag tror Cape Cod och Öland har lite gemensamt...och lobstern var "still going strong" om man säger så. Kändes sådär när han sprattlade, men den jag åt hade jag inte morsat på innan. Härlig helg!

Kram

Charlie sa ... sa...

Magdalena,

Längtan - det gillar jag! Det är en plats att längta till. Och pajen är bland det bästa jag ätit. Om jag åt två bitar? Såklart :)

Jag lyssnade på ditt regn och åskan. Vilket väder det kan bli här! Hoppas ni får sol och lugnare väder snart.

Kram!

Charlie sa ... sa...

Christina,

Tack för fina ord! Jag är så förtjust i gungstolar. Tänk att ha en sådan veranda och sitta och gunga efter en solig dag, njuta av något kallt att dricka. Vi såg många fina stolar och söta hus. Hoppas ni kan göra en tur igen på östkusten! Kram

Charlie sa ... sa...

Mammaxtre,

Tack, så känner jag också. Vi hittade ett litet motell och en speciellt skön strand, mest av en slump. Nu trivs vi så bra och åker till samma plats! Jag känner direkt när jag kommer dit hur tempot går ner och hur läckert det att vara nära havet.

Charlie sa ... sa...

Annika,

det är ju helt mysko att du inte kan googla in här, men det går bra med "anonym" också :)

Yes, New Englands skärgårdsbästa, absolut! En pärla! Jag ser frame mot dina fina OBX bilder snart. Det är på min lista!
Rebecca och jag är lika, det tycker jag med. Nu är hon nästan kritvit i håret efter alla månader i Asien. Nu är vi röda efter all sol och lika fräkniga båda två :)

KRam!!

Charlie sa ... sa...

Desiree,

En kanonhelg, men lite för kallt för att man skulle bada och tycka att det var skönt. Några badade, men vi avstod. Det är Atlanten och det blåste en hel del. När vi satt nära sanddynorna var det lä och riktigt skönt. I augusti är det ofta mycket varmt, på gränsen till hett och då är det hur skönt som helst att bada.

Kram!

Charlie sa ... sa...

Lotta,

Tack! Team iPhone och jag, gillar det :) Det är en speciell plats och jag är glad att det fungerar så bra och gör en trevlig weekendutflykt. Jag är helt kär i sanddynor! Jag tycker också om tempot, den trevliga och avslappnade stämningen. Det har blivit flip flop och jeans hela helgen och nu är vi dessutom röda som humrar i ansiktet.

Ha en fin vecka och hoppas det underbara vädret ni har håller i sig. Er helg verkade jätteskön. Jag tror Leila har recept på Key Lime pie som är supergod!

Kram

Charlie sa ... sa...

Anna,

När ni kommer igen kanske det kan bli av! Några dagar NYC, några dagar längs med kusten.

Ulla sa...

Visst ar Cape Cod helt underbart. Och sa manga sma mysiga stallen. Jag langtar saaaa till Mass. ibland och hela den vackra kuststrackan. Dina bilder ar sa underbara och du far mig verkligen att sukta. Resan ser ut for att ha varit jattelyckad. Halsa Rebecca och kramar till er.

Charlie sa ... sa...

Tack Ulla! Det var strålande väder även om det inte var lika varmt som när vi var där sist. Helt ok med mig. Sålänge jag får min key lime pie :)
Nästa gång blir det VT <3 Rebecca hälsar

Kramar!!

madeleine sa...

Hej,
Jag är ny på din blogg och jag ville bara skriva och säga hej samt ge dig kred för en mycket trevlig blogg :)
Ha en bra dag!

Helena ( Helenas Ikigai) sa...

Hej Sötis!
Vilka härliga bilder, vi åker dit när jag och Mamma kommer till dig gång.
Här är vi tillbaka efter en härlig Kalashelg, idag kom det efterlängtade regnet och imorgon börjar jag nya jobbet! Kramar i massor till dig och R!

Charlie sa ... sa...

Hej Madeleine och välkommen! Jag kikade just in på din blogg och jag blev alldeles varm inombords. Vad härligt med din älskling och allt ni har framför er! Wow!

Jag blev mycket glad för din hälsning och att du tycker om min blogg.

Snart är du på väg på din resa. Så spännande!

Charlie sa ... sa...

Hej sötis,

Hit måste vi! Vilken härlig helg ni haft också. Tänker på dig. Allt kommer gå super!

Puss!

Fröken fräken sa...

Hej! Jag är ny läsare på din blogg och jag älskar dina bilder, och hit kommer jag att komma fler gånger.

Charlie sa ... sa...

Fröken fräken, hej! Välkommen och tack för att du skrev och att du tycker om bilderna!! Jag ska inte lägga upp så många, men jag kan inte hejda mig :)

Vilken trevlig blogg du har, men vad läskigt med den där mannen i din bil. Det hade skrämt livet ur mig! Du var cool tycker jag.

Ha en skön helg!