onsdag 27 juli 2011

Inte klar med sommaren
Igår åskade det här. Mullrade ordentligt och regnet smattrade mot rutorna. Jag tände ljus och fick nästan höstkänsla.

Och det kändes för tidigt. Varje minut behövs av värme, bad, sand, glass, iste sent på kvällen i den ljumma luften och torka mitt nytvättade hår, plocka blommor, morgonkaffe ute, få mera fräknar på näsan, busa med blått naglack, äta bär, gå barfota i gräset, promenad efter kvällspizzan och orka en glass fast man är proppmätt bara för att det är en sån skön sommarkväll12 kommentarer:

Desiree sa...

Helt rätt. Än är sommaren inte över och än finns det mycket kvar att njuta av. Känns lite som om sommaren börjar för oss nu när vi har hela semestern framför oss. Underbart att ha ledigt i augusti för det blir ju en fin sommarmånad också och känns inte alls som en höstmånad för oss som ska iväg och har massor att se fram emot. Superfina bilder som alltid Lotta.
Kram!

mammaxtre sa...

Sommaren är inte över förrän den är över. Och det är inte nu, tack och lov. Jag behöver mer sommar. Så fina bilder, otroligt fina.

Coolaannna sa...

Lite så är det hemma i Sverige stundtals. En regnig dag ger mörker tidigt och vi har t om tändt i kaminen..

Kram

Fröken fräken sa...

Vi har haft sån dålig sommar hitills så jag är verkligen inte redo för annat än sommarvärme. Så jag slänger på mig kortisar fasten det är lite för kallt ute för det. Måste säga att dina flipflops är väldigt fina ( vi har nämligen samma)
Kram!

Charlie sa ... sa...

Tack Desiree! Helhärligt att ni har ledigt i augusti och förlänger sommarkänslan. Ni kommer ha det varmt och skönt i Frankrike, perfekt.

Det finns mycket att njuta ännu, självklart. Jag bara kände när det var så där regnigt att jag behöver få känna den där intensiva värmen ett tag till, tanka på mig...

Kram!

Charlie sa ... sa...

Helt rätt Lotta, den är inte över förrän den är över. Ibland vill man stanna tiden lite...men nu njuter vi av sommaren. Hösten är min favoritårstid. Just nu behöver jag dock känna sol omkring mig, gräva ner tårna i sanden ett tag till ;)

Kram

Charlie sa ... sa...

Anna...mysigt med brasa i kaminen!

Charlie sa ... sa...

Sköna flipflops, eller hur? Både du och jag behöver lite sol och värme till...

kram

Min plats i solen sa...

Ljuvliga bilder Lotta! :) Bilden av "Mystic Pizza" får mig att tänka på Julia Roberts och en av hennes första filmer som väl hette just det? :)

Jag känner mig inte heller färdig med sommaren ännu och med ännu mer regn de senaste dagarna klamrar jag mig fast vid löften om vackrare väder i början av veckan. Min kropp behöver tanka mer sol, värme och ljus inför den långa hösten och vintern. Så vi håller tummarna för mycket mer sommar vännen och njuter allt vi kan. :)

Ta hand om dig du fina!

Kram Lotta

Charlie sa ... sa...

Lotta,

Det är just den Mystic Pizza - den spelades in där och den intilliggande lilla staden Stonington. Hela pizzan är fylld med bilder från filmen. Det är charmigt!

Jag läste just dina bloggtankar....ska skriva vad jag känner!

Magdalena and Co in US sa...

Gillar, gillar GILLAR!!!!

Charlie sa ... sa...

Du är fenomenal Magdalena - tack för att du tar dig tiden och läser inläggen och gör mig så glad!